iacobescu

Preşedintele executiv al lui Asesoft crede că CSU Sibiu va fi prezentă pe teren la partida de miercuri. Iacobescu crede că declaraţiile Sibiului sunt făcute pentru a pune presiune pe Federaţie.

Într-un interviu acordat pentru Prahova TV, preşedintele executiv al ploieştenilor spune că este convins în proporţie de sută la sută că CSU Sibiu va face deplasarea pentru meciul cinci al semifinalei cu Asesoft. Iacobescu crede că ameninţările cu neprezentarea la meci fac parte din strategia directorului executiv al lui CSU Sibiu, Mircea Vulc. „Domnul Vulc nu mai ştie cum să pună presiune pe arbitrii şi nu mai ştie ce să facă. Cred că este şi umpic disperat. Eu cred că o se dispute partida şi că Sibiul va veni la acest meci şi se va juca şi vor încerca să câştige pe teren. Sunt convins sută la sută că se va juca partida. Sunt declaraţii de presă pentru a se pune presiune pe Federaţie şi pe arbitrii şi nu ne interesează prea mult. Legat de incidentele am făcut memoriu la FRB. Este nepermis ce s-a întâmplat acolo. Regret că s-a întâmplat aşa ceva şi sper ca echipa din Sibiu să îşi dea seamă de greşelile făcute. Suporterii sibieni nu vor fi primiţi cu ostilitate dacă vin la Sibiu. Echipa din Sibiu, la fel ca şi conducătorii lor sunt disperaţi” a spus printre altele Iacobescu la Prahova Tv.

Vizionaţi mai jos întreg interviul dat de Iacobescu.

[kaltura-widget wid=”655epv6qbs” width=”410″ height=”364″ addpermission=”0″ editpermission=”2″ /]

Ultima oră

Participă la discuție

4 Commentarii

  1. …acest individ pe nume iacobescu…este unul dintre cei care strica baschetul romanesc…stie el de ce…afara cu el…am avut ocazia sa-l cunosc,desi nu imi doream acst lucru….sincer,nu am cunoscut o persoana mai aroganta si plina de ea…

  2. Gatu’ matii de arici… cum poti sa zici ma ca fortele de ordine nu au fost prezente in sala din moment ce ei v-au escortat la vestiare de pe teren si galeria de la asesoft a fost protejata de jandarmi?
    Si cu cat calm poate afirma…
    Hotii dracu’! Pai de la ce s-a inceput tot haosul de la sfarsitul meciului mai jegosule?
    Asa campioni nu au ce cauta intr-un sport si nici macar in alte competitii civilizate de orice fel ar fi ele…

  3. Iacobescule, 2 cuvinte am ptr. tine dar nu le pot scrie pe net ptr. ca sunt prea grosolane…dau totusi un indiciu: S.P. !!!! De aia esti cel mai bun 😉