fitsBiletele pentru Festivalul Internaţional de Teatru, care se va desfăşura între 28 mai şi 7 iunie la Sibiu vor fi puse curând în vânzare. Pentru prima dată, biletele vor fi disponibile şi on-line.
Biletele pentru spectacolele indoor din cadrul celei de-a XVI-a ediţii a FITS se vor pune în vânzare atât la Agenţia Teatrală de pe strada Nicolae Bălcescu, cât şi pe adresa www.sibfest.ro la preţurile de 10 lei biletul întreg şi 5 lei biletul cu reducere, pentru elevi, studenţi şi pensionari. Vor fi puse în vânzare bilete pentru toate spectacolele care se vor desfăşura la Teatrul Naţional „Radu Stanca”, în sala mare a Casei de Cultură a Sindicatelor, la Teatrul Gong, Sala Thalia, sala de sport a Liceului de Artă, Hala Simerom şi Teatrul de vară.


Preţuri speciale

Singurele diferenţe de preţuri la biletele din cadrul festivalului vor fi la trei dintre cele mai iubite spectacole puse în scenă de actorii teatrului sibian. Astfel, pentru spectacolele „Un tramvai numit Popescu”, în regia lui Gavril Pinte şi „Faust”, în regia lui Silviu Purcărete,  biletele vor costa 20 lei. Pentru cele două reprezentaţii ale spectacolului „Metamorfoze” după Ovidiu, în regia lui Silviu Purcărete, care va avea premiera românească joi, 28 mai 2009, ora 21.30, în Piaţa Mare, vor exista două categorii de bilete, cu preţul de 10 şi 20 de lei, în funcţie de dispunerea locurilor faţă de spaţiul de joc.
Ediţia din acest an a festivalului propune un program care aduce la Sibiu participanţi din 70 de ţări şi prezintă 350 de evenimente ce se desfăşoară în 40 de spaţii de joc, aşteptând 60.000 de spectatori zilnic.

DESCARCA AICI PROGRAMUL FITS PDF

Ultima oră

Comentariul meu