Ora de Sibiu a transmis in sistem LIVE TEXT şi FOTO, meciul dintre Gaz Metan Mediaş şi FC Vaslui, care nu a fost televizat. Gaz Metan a pierdut trei puncte importante în lupta cu retrogradarea.

DECLARAŢII

Cristian Pustai, antrenorul Gazului a comentat pentru prima oară în acest sezon arbitrajul, aproape cu lacrimi de neputinţă în ochi pentru că acţiunile băieţilor lui s-au oprit toate cu faulturi în atac.

Cristi Pustai:Mi-este foarte greu să mai intru intr-un vestiar în care jucătorilor trebuie să le tot spun, haideţi să mergem înainte, lăsaţi şi jucaţi, haideţi să nu băgăm arbitrajul în seamă. Jucăm împotriva miliardarilor, ministerelor, guvernelor. Mergem înapoi in liga a II-a dar se pierde o muncă de doi ani. Noroc că am dat gol de la 25 de metri, ca nu am mai putut intra în careu. Mă mir că astăzi nu am luat cartonaş roşu. Suntem o echipă mică, un oraş mic..dar ne luptăm până la capăt. Imi felicit jucătorii” a declarat Cristi Pustai la finalul meciului”

[kaltura-widget wid=”zf8e1ioj4s” width=”410″ height=”364″ addpermission=”0″ editpermission=”2″ align=”center” /]


Bună ziua

La Mediaş timpul este excelent pentru

fotbal.

Au intrat in teren:

Gaz Metan: Vitca, Buican, Z. Markovici, Lazar, Grillo, Pîrvulescu, Hoban, Eric, Kubala, Bud, Boaru

FC Vaslui: Kuciak, Buhuş, N. Markovici, Farkas, Zubar, Genchev , Pavlovici, Zmeu, Burdujan, Temwanjera, Wesley

MINUTUL 2 Zmeu execută o lovitură de la 25 de metri, lateral stînga, peste poarta lui Vîtcă.

MINUTUL 15 Eric centrează la Pârvulescu care preia din stânga careului slab, pe lângă poartă.

MINUTUL 18 Cele două echipe joacă mai mult la mijlocul terenului. Medieşenii au reusit totuşi deja două şuturi spre poarta apărată de Kuciak.

MINUTUL 19 Lovitură liberă pentru medieşeni, Kubala centrayă de la 20 de metri stânga iar Bud preia slab.

MINUTUL 24 Medieşenii execută o lovitură de colţ prin Eric. Portarul Kuciak sare la minge si se accidentează iar arbitrul dictează fault în atac.

MINUTUL 27 Lovitură liberă pentru Gaz metan de la 21 de metri stânga, scoasă de Pârvulescu, la un fault. Execută Kubala dar resping vasluienii.

MINUTUL 30 Corner obţinut de Grillo. Tot el execută, Kuciak boxează mingea de pe capul lui Bud. Recentrează Pârvulescu, de pe partea stângă dar niciun coechipier nu ajunge la minge care iese în out de poartă.

Deşi meciul nu este televizat, tribunele nu s-au umplut.

MINUTUL 35 Buhuş face schimb de pase cu Wesley care trimite la Zmeu pe partea dreaptă, accidentat de Pârvulescu, aprope de colţul careului de 16 metri. Lovitura liberă executată tot de Zmeu este preluată cu capul de Mike Temwanjera, mult peste poarta lui Vîtcă.

MINUTUL 42 Boaru nu joacă nimic. Mingile lansate de Eric îl găsesc tit timpul nepregătit.

MINUTUL 44 Medieşenii nu mai găsesc drumul spre careul de 16 metri al Vasluiului. Toate atacurile se încheie la 20 de metri de poarta lui Kuciak, fără şut.

MINUTUL 45 Pauză[nggallery id=176]


REPRIZA a II-a

Cele două echipe revin pe teren.

MINUTUL 46 Medieşenii au lovitura de începere..

MINUTUL 47 Lovitură liberă pentru Gaz Metan de la 20 de metri, perpendicular pe poarta lui Kuciak. Execută Eric, peste zid şi peste poartă.

MINUTUL 55 Schimbare la Gaz Metan. Iese Boaru şi intră Doru Dudiţă.

MINUTUL 56 Lovitură liberă pentru Gaz Metan. Sut puternic pe poartă al lui Kubala, respins de Kuciak. Eric reia dar Kuciak reţine.

MINUTUL 59 Schimbare la Vaslui. Iese Zmeu, intră Silviu Balace.

MINUTUL 62 Incursiune a lui Grillo pe partea dreaptă şi şut frumos de la 18 metri puţin peste poarta vasluienilor.

MINUTUL 65 Ratare uriaşă a Vasluiului. Mike şutează singur cu portarul, dar mingea este deviată de Vâtcă în corner.

Schimbare Gaz Metan. Iese Eric, intră Sabou.

MINUTUL 68 Bâlbâială la poarta lui Vâtcă, acesta scapă mingea deviată de MIke, balonul loveşte bara şi portarul reuşeşte în cele din urmă să reţină.

Cartonaş galben Kubala.

MINUTUL 72 Lovitură liberă pentru Vaslui la un fault uşor asupra lui Wesley.  Spectatorii îi doresc arbitrului „brăţări ca ale lui Savaniu”. Atmosfera în teren e încinsă.

MINUTUL 80 Şut al lui Sabou, pe lângă poartă.

MINUTUL 81 Corner executat de vasluieni, respinge Kubala.

MINUTUL 83 Gool Vaslui. contraatac al vasluienilor pe partea dreaptî prin MIke, pasă la Stanislav Genchev, care îl execută elegant pe Vîtcă, lasat singur.

MINUTUL 85 Iese Lazăr, intră Prodan la Gaz Metan.

MINUTUL 86 GOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOLLLLLLL SABOU!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Sabou şutează de la 40 de metri în vinclul porţii lui Kuciak, care rămâne interzis.

MINUTUL 89 Spectatorii fluieră şi înjură arbitrul care da lovituri libere la orice fault uşor. Lovitură liberă de la 22 de metri, pe mijlocul porţii lui Vâtcă. Se formează zidul.  Wesley lobează lent mingea peste zid şi inscrie pe lângă Vâtcă, care a crezut că mingea va trece în out şi nu a reacţionat deloc. GOL VASLUI.

MINUTUL 90 Schimbare la Vaslui, care treage de timp. Intră Canu, iese Wesley, agale şi primeşte cartonaş galben.

Spectatorii fluieră şi au început să plece.

FINAL DE MECI.

Arbitri ies de pe stadion încadraţi de jandarmi în timp ce spectatorii fluieră şi aruncă cu pungile de seminţe şi cu cutiile de cola după ei.

Ultima oră

Comentariul meu