Ora de Sibiu îţi oferă şansa să câştigi săptămânal la alegere sau ambele DVD-uri PROVIDEO puse în concurs. Alege filmul pe care îl vrei şi trimite numele tău şi numărul de telefon pe adresa de e-mail redactia@oradesibiu.ro împreună cu titlul filmului şi vei afla dacă ai câştigat la tragerea la sorţi, vineri, 15 mai.


Câştigătorii ediţiei de săptămâna trecută:

Au câştigat câte un DVD cu filmul DUCESASuciu Irinel şi Melania Stoica

A câştigat DVD-ul „Un film simplu”Marilena Dodan


Filmele care intră in concurs între 8-14 mai:

Amurg, un rival pentru Harry Potter


twilightCu încasări de peste 260 de milioane de dolari în intreaga lume, Twilight rivalizeaza deja cu celebra serie Harry Potter.

Pornind de la cartea care a creeat o adevarata isterie peste Ocean şi continuând cu filmul care a doborât o impresionanta serie de recorduri, lupta dintre Twilight si Harry Potter se anunţă una pe cinste.

Totul a pornit de la o carte de succes, care s-a vândut în peste 5,5 milioane de exemplare, iar legaturile dintre Twilight şi Harry Potter nu se opresc aici. Actorul principal din Twilight/ Amurg este Robert Pattinson, cel care în celebra serie Harry Potter îl interpreta pe Cedric Diggory.

Pentru a întelege mai bine fenomenul Twilight/ Amurg trebuie menţionat faptul că biletele la acest film, puse în vanzare în cadrul Festivalului Internaţional de Film de la Roma, au fost epuizate în doar câteva ore.

Twilight/ Amurg este prima ecranizare din seria celor 4 cărţi care alcătuiesc saga autoarei Stephenie Meyer – o tânără scriitoare catalogată de critici ca fiind noua J.K. Rowling, saga care a fost vânduta în peste 25 de milioane de exemplare în intreaga lume.

Amurg a pus la pâmânt MTV

Bazat pe primul roman din seria de patru a scriitoarei Stephen Meyer, Twilight/ Amurg este filmul care a dărâmat site-ul MTV. Interesul pentru fotografiile cu membrii distribuţiei Twilight/ Amurg a fost atât de mare, încât atunci când au fost postate pe site-ul MTV, serverul a căzut.

Siteul oficial al filmului a fost accesat de peste 10 milioane de useri, actorii principali ai filmului fiind pe locul 1 la rubrica StarMeter a celebrului site imdb.com, surclasându-i chiar şi pe Brad Pitt si Angelina Jolie.

Tradusa în peste 20 de limbi şi publicată în peste 34 de ţări, celebra carte a fost deja lansată pe piata din Romania, sub denumirea Amurg, de către editura RAO.

Stephenie Meyer, autoarea cărţii, a fost de-a dreptul entuziasmată de ideea transformarii operei sale în film şi asta doar în condiţiile în care realizatorii aveau să respecte întocmai acţiunea aşa cum era ea descrisă în carte.[kaltura-widget wid=”hz7086i220″ width=”410″ height=”364″ addpermission=”0″ editpermission=”2″ /]

Weekend cu mama, un film cutremurătorweekend0mamaPelicula românească „Weekend cu mama” a fost lansată de Pro Video pe DVD, din 24 aprilie. Au trecut 11 ani de la ultimul său film, dar Stere Gulea nu-şi dezminte talentul regizoral, revenind acum pe ecrane cu o producţie cu adevarat emoţionantă, „Weekend cu mama”. Scenariul filmului a fost unul dintre câştigătoarele concursului CNC din 2005 şi abordează un subiect extrem de mediatizat – rata copiilor abandonaţi, ai căror părinţi pleacă la muncă în străinătate. Mult prea tânără pentru a înfrunta necunoscutul vieţii, Cristina (Adela Popescu) optează pentru un stil de viaţă haotic, lăsându-se prada drogurilor, în ciuda faptului că are o fetită, în vârstă de 2 ani, a carei responsabilitate este. In urma cu 15 ani, Luiza (Madeea Marinescu), mama Cristinei, pleca în Spania, lăsând-o pe fiica sa, pe atunci în vârstă de 3 ani, în grija rudelor. Acum, Luiza revine în ţară, dar are de înfruntat o realitate şocantă – Cristina a fugit de acasă, este dependentă de droguri şi are la rândul său un copil lăsat în grija unui orfelinat. Cu o serie de cadre cutremuratoare, filmate chiar la Spitalul de Neurologie din Bucureşti, „Weekend cu mama” este drama unor tineri căzuti pradă greşelilor vieţii. Distribuţiei filmului se alătura şi Tudor Aroron Istodor, Ion Sapdaru, Gheorghe Dinică, Adi Vasluianu, Răzvan Vasilescu si Florin Zamfirescu.

[kaltura-widget wid=”1l6hw9lhc8″ width=”410″ height=”364″ addpermission=”0″ editpermission=”2″ /]

Ultima oră

Comentariul meu