csu-sibiuBaschetbalistul sibian spune că atmosfera este bună la echipă şi cere arbitraj corect la meciul de duminică. Crăciun crede că Asesoft-ul nu este peste Sibiu.

Apropierea orei meciului cu numărul patru între Sibiu şi Ploieşti la baschet, face urbea de pe Cibin să fiarbă ca un cazan. După ce au fost aduşi cu picioarele pe pământ în partida 3 de la Ploieşti, sibienii vor să şteargă cu buretele această înfrângere şi promit meciul meciurilor în faţa Asesoftului, duminică pe parchetul Sălii Transilvania. Cristi Crăciun şi coechipierii nici nu concep un alt final decât victoria. „Suntem cu toţii pe aceiaşi lungime de undă ca să zic aşa şi suntem uniţi pentru un meci bun. Eu cred că îi putem bate. Ploieştiul nu este cu nimic peste noi. Trebuie să îi batem pe aceşti plângăcioşi care mereu fac tam-tam cu arbitrajele” a mărturisit Crăciun. Acesta ştie cine va face diferenţa în favoarea lui CSU. „Fani sunt cel mai mare impuls al nostru şi cel mai mare atuu în faţa Ploieştiului. Mizăm din nou pe sprijinul lor” a mai opinat acesta.

Arbitraj corect

„Bâtă” crede că în condiţii normale Sibiul îşi va face jocul bun. Cărciun se teme ca nu cumva arbitrii să fie cei care decid cine câştigă duminică seară şi cere public acestora să lase pe CSU să îşi dispute calificarea pe teren. „Dacă vom avea parte de un arbitraj corect cred că putem învinge. Nu le cer arbitrilor decât să ne lase să ne >>bătem<< pe teren cu Ploieştiul şi sigur vom învinge. Suntem toţi pentru unul şi unul pentru toţi la CSU” a mai spus acesta.

A rămas fără bilet pentru soţie

Crăciun a rămas uimit atunci când a aflat că nu mai sunt bilete pentru partida de duminică. Cristi spune că nici nu a apucat să îi ia soţiei un bilet. „Nici la nevastă nu am apucat să prind un bilet. E incredibil ce interes este pentru această partidă” a spus baschetbalistul sibian.

Ultima oră

Comentariul meu