ioanj tomoioagă a fost înmormântată în satul ei natal, hamba, unde mai locuieşte fratele, tatăl ei şi o mătuşă
Ioana Tomoioagă a fost înmormântată în satul ei natal, Hamba, unde mai locuieşte fratele, tatăl ei şi o mătuşă

Ioana Tomoioagă, sibianca în vârstă de numai 21 de ani, găsită ştrangulată într-o garsonieră din cartierul Militari din Bucureşti la mijlocul lunii aprilie,  se va poate odihni în  pace. Ucigaşul ei a fost prins.

Bărbatul de 42 de ani care a ucis-o le-a spus poliţiştilor şi motivul: ar fi fost prea urâtă pentru el ca să întreţină relaţii sexuale cu ea. Ioana Tomoioagă era de loc din satul Hamba, a crescut fără mamă şi a plecat la Bucureşti să-şi caute norocul după ce a fost câţiva ani într-un  centru de plasament.A ajuns însă să se prostituez şi a sfârşit tragic.

Criminalul, Georgel Pătruică, de 42 de ani, din satul ilfovean Roşu era taximetrist şi îşi abandonase familia.

Aceasta le-a povestit anchetatorilor că s-a enervat foarte rău când a intrat în locuinţă şi a văzut-o pe Ioana, pe care nu a găsit-o deloc atrăgătoare.

„Era sub demnitatea mea de taximetrist să fac sex cu o femeie atât de urâtă”, a declarat bărbatul. Pentru că  Ioana s-a pus în dreptul uşii, ca să nu plece, Georgel Pătruică a luat un cablu de la un calorifer şi a strâns-o de gât până a lăsat-o rece. A luat apoi trei telefoane din cele şase ale victimei, plus cheile de la garsonieră şi a dispărut fără urmă.

În colaborare cu SRI, poliţiştii bucureşteni de la Omoruri l-au depistat pe individ când a intrat în Capitală, într-o autoutilitară. Cu ajutorul scafandrilor, oamenii legii au recuperat şi telefoanele mobile ale victimei de pe fundul Lacului Herăstrău, acolo unde le aruncase o cunoştinţă de-a criminalului, de frica poliţiştilor, după ce auzise că este căutat.

Ultima oră

Comentariul meu