foto-joc
Johnson - Matthews - Scott. Ei trebuie să facă diferenţa duminică cu ASESOFT.

Preşedintele secţiei de baschet a lui CSU crede că Sibiul are şanse mari la finală şi vrea un arbitraj corect la meciul patru de duminică seară. Sibiu – Ploieşti e live-text pe oradesibiu.ro.

Aflat în Insulele Canare, preşedintele secţiee de baschet a grupării sibiene a ascultat la telefon meciul trei dintre Asesoft şi CSU Sibiu. Bicher nu face o tragedie din înfrângerea de la Ploieşti şi spune că pe undeva era normal ca Asesoft-ul să facă un meci mare. „Mi-a relatat fiul meu meciul la telefon. Peter Schomers a fost deştept că a decis să îi odihnească pe jucătorii titulari şi a băgat rezervele în teren. Poate că era şi mai bine dacă făcea mutarea asta de la pauză, dar eu consider că a luat o decizie înţeleaptă să lase pe cei care au tras tare să se relaxeze. A fost o zi mai fastă a Ploieştiului care a jucat mai bine. Atâta tot. Nu am pierdut nimic. Şanse avem în continuare” a mărturisit cel care va fi prezent duminică seară în Sala Transilvania la meciul numărul patru al semifinalei campionatului naţional de baschet masculin.

Arbitrii să fie corecţi

Cristi Bicher crede că cel mai mare adversar în partida de duminică este chiar echipa CSU Sibiu. Bicher vrea însă ca arbitrii să se ridice la înălţimea meciului dintre Sibiu şi Ploieşti şi să arbitreze bine. „Jucătorii trebuie să fie concentraţi total la meci. E clar că şi arbitrii ar putea să aibă un aport important în acest meci, dar sper ca Sibiul să nu fie dezavantajat şi ei să îşi vadă de treabă” a mărturisit Bicher.

Isterie cu biletele

Epuizarea în numai 3 ore a biletelor pentru meciul de duminică a creat panică şi isterie în rândul celor care nu au apucat să îşi procure joi un tichet de intrare la meciuri. Cristi Bicher a mărturist că telefonul i-a luat foc de câte apeluri a primit pentru a face rost de bilete. „Mă sună lumea în continuu să fac rost de bilete. Nu am ce să le fac. Îi refuz pe toţi. Dacă în loc ca sala să fie mărită, capacitatea a fost micşorată, nu e vina noastră” a spus dezamăgit Bicher.

Ultima oră

Participă la discuție

1 Commentariu

  1. cand a fost proiectata sala trebuia sa aiba minim 5000 de locuri.acum a ajuns la 2000. ii multumim domnului nicolae nan care a furat cat a vrut din sala asta.deaia a ajuns acum sa n-ai loc la un meci de baschet.era de asteptat atata interes mai ales ca e singurul sport care mai merge in sibiu.RUSINE RUSINE