04-wobayGaz Metan nu a mai continuat şirul surprizelor plăcute şi s-a împotmolit la Craiova, deşi a jucat fotbal. Golurile au fost marcate de Florin Costea ’38, Dina ’69

Florin Costea de la Universitatea a avut şansa să deschidă scorul din primul minut, dar a trimis puţin pe lângă poartă. Meciul a curs mai mult spre poarta lui Vâtcă, pentru că asalturile medieşenilor s-au oprit la 30 de metri de poarta lui Silviu Lung jr.

Minutul 16 a consemnat cea mai mare ocazie a reprizei, când Florin Costea nu a profitat de singura greşeală a lui Vâtcă şi a trimis pe lângă poarta goală din centrarea lui Dănănae.

Medieşenii au avut şi ei şansa să deschidă scorul, dar lovitura liberă executată de Eric a fost ratată de Buzean, care a trimis pe lângă poartă din câţiva metri.

A urmat deschiderea scorului, când la o lovitură liberă executată de Wobay, mingea trecut pe la Găman şi Florin Costea a deschis scorul din doi metri cu o lovitură de cap. În final Craiova marcat încă odată prin dina, cel care l-a înlocuit pe Costea, autorul primului gol, iar Gaz Metan a arătat că poate juca în Liga I.

[nggallery id=174]

————————————————————————————————————————————————–

DECLRAŢII DUPĂ MECI:

Cristi Pustai, antrenor Gaz Metan:

„Aşa cum mă aşteptam, a fost un meci frumos, între două echipe care joacă fotbal. Noi am venit să jucăm, dar după primul gol ne-am tăiat şi cred că scorul putea fi mai mare. Primim cu demnitate acest eşec şi urez Universităţii să rămână în Liga I, ar fi păcat să retrogradeze o asemenea echipă. Eu sper în continuare să facem punctele necesare pentru a rămâne şi la anul în prima divizie”, a spus Pustai, adăugând că „am fost un fan al marii echipe a Craiovei, ştiu şi imnul oficial, iar stadionul îl consider cel mai frumos din ţară”.

Declaraţie Nicolo Napoli, antrenor Universitatea Craiova

„Cred că rezultatul este just, după modul în care s-a jucat. Am întâlnit o echipă care joacă fotbal, spre deosebire de etapa trecută, când am jucat cu Pandurii. Atât eu, cât şi jucătorii nu ne gândim că echipa ar putea retrograda. Ne vedem de treabă, iar scopul nostru este să luăm cât mai multe puncte şi să ajungem în Europa League. Ar fi păcat să ajungem în liga a doua într-o asemenea manieră

Adrian Mititelu, patron Universitatea Craiova

„Este o victorie importantă, meritată, împotriva unei echipe care joacă fotbal, la fel ca noi. Sunt convins că nu se va ajunge la retrogradarea noastră şi că la vară vom juca în Europa League, să moară Cârţu de oftică. Cârţu este un antrenor mediocru, echipele lui joacă cel mai prost fotbal din Liga I. Voi lăsa prin testament copiilor ca niciun Cârţu să nu mai antreneze vreodată Universitatea Craiova”, a afirmat oficialul.

Craiova în „B”?

Universitatea Craiova ar putea fi retrogradată la finalul acestui sezon în Liga a II-a din cauza problemelor legate de dosarul de licenţă, iar conform regulamentului, va rămâne în primul eşalon formaţia clasată pe poziţia a 15-a. În prezent, Gaz Metan se află pe acest loc, cu 30 de puncte, în timp ce pe poziţia imediat următoarea se află Farul, cu numai 23 de puncte.

————————————————————————————————————————————————-

Urmăriţi mai jos pricipalele faze ale meciului de pe GSP TV.
Golul lui Costea

Golul lui Dina


Vâtcă inspirat


Ocazie pentru medieşeni

Ultima oră

Participă la discuție

1 Commentariu