superbuttBiletele la Festivalul Rockin’ Transilvania 2009 pentru concertele ce vor avea loc în iunie, pe Stadionul Municipal din Sibiu au fost puse de luni în vânzare. Cine cumpără bilete până duminică are reducere de aproape 20 la sută. Superbutt din Ungaria, vin la Sibiu.

Biletele sunt disponibile prin reţeaua Eventim atât online, pe www.eventim.ro,cât şi în magazinele Germanos din întreaga ţară. Până duminică, 10 mai 2009 (inclusiv) biletele pot fi achiziţionate în ofertă promoţională la preţ de 90 RON pentru biletele valabile numai pentru o zi (13 iunie sau 14 iunie) şi 130 RON pentru abonamente valabile pentru două zile (13 iunie şi 14 iunie). Luni, 11 mai, preţurile biletelor vor urca la 110 RON (biletele de o zi), respectiv 150 RON (abonament valabil pentru două zile), biletele fiind disponibile la aceste noi preţuri doar pentru o perioadă limitată, după care va avea loc o nouă majorare. În urma solicitărilor numeroase primite din alte ţări, organizatorii evenimentului au decis să pună în vânzare şi în străinătate, prin Eventim, biletele la Rockin’ Transilvania 2009.

Vine şi Superbutt

O nouă ştire este confirmarea grupului Superbutt din Ungaria la ediţia din acest an a festivalului. Grupul Superbutt a luat fiinţă la începutul anului 2000. Prima piesă pe care Superbutt a înregistrat-o a fost un cover al hit-ului AC/DC „Let There Be Rock”. Grupul cântă în acest an la celebrul Sziget Festival din Budapesta, precum şi în binecunoscuta Petofi Hall, hala din Budapesta. Superbutt vor cânta la Rockin’ Transilvania 2009 în ziua de sâmbătă, 13 iunie. Până în prezent au mai fost confirmate la Rockin’ Transilvania 2009 grupurile STRATOVARIUS (Finlanda), IN EXTREMO (Germania), BONFIRE (Germania), DESTRUCTION (Germania) şi JON OLIVA’S PAIN (SUA). Rockin’ Transilvania este un eveniment cultural organizat de Asociaţia Rockin’ Transilvania. Rockin’ Transilvania este o acţiune co-finanţată de Consiliul Local Sibiu prin Primăria Sibiu şi Casa de Cultură a Municipiului Sibiu.

Ultima oră

Participă la discuție

3 Commentarii

  1. Am si eu o intrebare de cand 10 mai 2009 cade DUMINICA ? Nu mai scrieti tampenii si nu mai dezinformati oamenii !