info-turistiAsociaţia Judeţeană de Turism Sibiu va promova judeţul Sibiu la târgul regional de turism de la Braşov, Transylvania Tourism Fair, în perioada 8 – 10 mai.

Asociaţia îşi propune să cucerească locuitorii din regiune pentru ca ei să devină vizitatori fideli ai judeţului Sibiu. Diversitatea informaţiilor cuprinse în broşurile turistice editate pănă în prezent şi calitatea produselor turistice propuse de operatorii turistici locali sunt ingredientele pe care contăm pentru atragerea unui număr important de turişti la Sibiu.

Tema centrală a acestei participări va fi oferta de evenimente, de la cele cu notorietate, precum Festivalurile Internaţionale de Teatru, Jazz, Film sau Rock, pănă la sărbătorile organizate cu fast de fiecare comunitate în parte. Cea de a 3-a ediţie a târgului este organizată de patronatul A.N.A.T. – Regiunea Centru şi se va desfăşura la centrul expoziţional International Trade Center din Municipiul Braşov, unde AJTS va participa pe standul Ministerului Turismului.

Ultima oră

Participă la discuție

1 Commentariu

  1. CE FACE A.J.T.S. ?

    MANANCA BANII CONSILIULUI JUDETEAN DE POMANA !!!

    NU FACE NIMIC !! NICI MACAR NU RASPUNDE E-MAILURILOR !!

    AM O CERERE DE ADEZIUNE DE DOI ANI !! NICI AMU NU MI-AU RASPUNS DACA MA PRIMESC SAU NU IN ASOCIATIE !!