eric-okFotbalistul lui Gaz Metan Mediaş, Eric de Oliveira, a mărturisit că la a fost la un pas să renunţe la fotbal în urmă cu aproape două luni. Oliveira trimite toţi bani câştigaţi de el la Gaz Metan, familiei din Brazilia şi spune că vrea să se stabilească în România. Eric se va însura cu o handbalistă din Mediaş.

Brazilianul Eric de Oliveira a povestit în Click că a trecut printr-o perioadă extrem de dificilă în cariera sa, de când joacă în România. Fotbalistul Gazului a povestit că a fost tentat să se lase de fotbal spunând că „prietena mea Cosmina a fost cea care m-a întors din drum. Ea şi cu familia ei m-au făcut să mă răzgândesc pentru că eram aşa de dezamăgit încât am vrut să mă las de tot de fotbal, dar acum  totul e bine şi sunt cu moralul bun”. Tot în Click fotbalistul Mediaşului, a mărturisit că trăieşte o poveste de dragoste cu o tânără handbalistă ce joacă acum la Rm. Vâlcea. Eric spune că deja în România se simte mai bine ca acasă şi este decis să se însoare şi să se stabilească aici. Purtătorul tricoului nu numărul 27 spune că îşi va lua inima în dinţi şi o va cere-o pe Cosmina de soţie, dar peste ceva timp. „Eu sper să rămânem în România. În Brazilia ne-ar fi mai greu, mai ales ei. O să mergem în vacanţe acolo” a mai mărturisit acesta. Eric de Oliveira nu s-a sfiit să declare în Clik că aproape toţi banii pe care îi câştigă dând goluri în România, ajung apoi în contul familiei sale din Brazilia. Acesta spune că este aproape de a avea o sumă potrivită pentru cumpărarea unei case familiei sale din America de Sud. Citiţi întreaga poveste în Click.

Ultima oră

Participă la discuție

1 Commentariu

  1. esti bun ca p…a bai popescule!publici articole rasuflate aparute cu “J” de mii de zile in urma.mai du-te si ia lectii d-le paul…