Ora de Sibiu a transmis în sistem LIVE TEXT şi FOTO întâlnirea de la Mediaş, dintre Gaz Metan şi Rapid Bucureşti, încheiata cu victoria medieşenilor. Mediaşul face 30 de puncte şi urcă pe locul 13 în clasament. Gaz Metan joacă miercuri la Craiova.

DECLARAŢII:

MARIAN RADA, antrenor Rapid:
„Am jucat blazat şi lipsit de motivaţie în faţa unui Gaz Metan care a muncit pentru victoria lor şi au meritat-o. Din păcate absenţele din lot s-au resimţit şi am fost învinşi aici la Mediaş. Nu putem să legăm victoriile una de alta. E clar că trebuie să ne jucăm şansa până la capăt şi să sperăm că vom prinde Cupele Europene. Dacă nu se schimbă atitudinea aceasta a jucătorilor va fi însă greu să realizăm ce ne-am propus”.

CRISTI PUSTAI, antrenor Gaz Metan:
„Mă bucur că am câştigat şi felicit echipa pentru această victorie.Am ajuns pe locul 13 şi sper să fie cu noroc pentru noi. Am arătat o formă bună de joc şi cred că a fost un meci spectaculos. Am avut dorinţă mai mare de victorie decât Rapidul. Acum se vede şi pentru noi colacul de salvare de la retrogradare. Mergem la Craiova să luăm puncte şi sper să şi reuşim. Lupta pentru evitarea retrogradării nu este încheiată şi trebuie să fim conştienţi de asta. Din păcate la Craiova nu va reveni Pârvulescu, pentru că este încă nerefăcut”.

[kaltura-widget wid=”9q2s4m9d68″ width=”410″ height=”364″ addpermission=”0″ editpermission=”2″ /]


Bună Ziua.

LA Mediaş vremea este excelentă pentru fotbal. Stadionul Municipal este aproape plin, iar Rapidul are la meciul de azi şi o galerie de aproximativ 200 de fani. La Gaz Metan, joacă în premieră titular în acest retur, Semeghin, preferat de către Cristi Pustai, în locul lui Dudiţă, care este rezervă. La medieşeni a revenit Todea, dar şi Buzean, care şi-a ispăşit suspendarea după cartonaşul roşu primit cu Steaua.

Iată cele două echipe.

Gaz Metan:

82.Vâtcă – 8.Buzean, 2.Grilo, 15.Hoban, 25.Markovici – 21.Todea, 7.Kubala, 27.Oliveira, 5.Semeghin – 9.Boaru, 99.Bud.

Antrenor Cristi Pustai.

RAPID:

99.Andrade – 3.Ricardo, 7.Ceshina, 14.Perjă, 15.Lazăr – 16.Ivelja, 17. Pinto, 20.Grigorie, 23. M. Constantin – 24.Maftei, 87.Pitbul.

Antrenor Marian Rada

[nggallery id=158]

Repriza 1

MINUTUL 1 A începutul meciul. Mediaşul atacă la poarta din stânga tribunei oficiale. Medieşenii joacă în alb, iar rapidiştii în vişiniu.

Bud trage de la 18 metri, puţin peste poarta lui Andrade.

MINUTUL 2 Grilo este faultat de Cesinha.

MINUTUL 4 Pinto e la un pas de interceptie în faţa lui Vâtcă, dar portarul Gazului respinge în afara terenului.

MINUTUL 5 Eric îl deschide bine pe Bud, dar acesta se împiedică şi nu mai apucă să tragă la poartă din 15 metri, singur cu Andrade.

MINUTUL 8 Grilo încearcă o centrare şutată, dar un fundaş rapidist respinge din 8 metri.

MINUTUL 9 Buzean face fault la marginea careului la Pitbul.  Medieşeanul primeşte şi cartonaş galben.  Pitbul centrează bine, car Ceshina reia cu capul peste poartă, din 9 metri.[nggallery id=159]

MINUTUL 11 Pinto schimbă tricoul pentru că i s-a rupt.

MINUTUL 12 Ocazie mare. Vâtcă iese prost din poartă, iar Pinto trimite o boltă din foarfecă spre poarta goală, dar Markovici respinge de pe linia porţii.

MINUTUL 15 Bud încearcă o centrare şutată de pe stânga, dar Andrade reţine.

MINUTUL 18 Marius Constantin primeşte galben după un fault asupra lui Bud, care scăpase singur spre poartă.  Grilo pune presiune pe Maftei, care respinge în corner.

MINUTUL 19 Oliveira centrează bine, dar lovitura de cap a lui Todea este reţinută de Andrade. Apoi Boaru trimite un şut anemic de la 18 metri, pe lângă poartă.

MINUTUL 22 Pitbul trage puternic de la 25 de metri, dar Vâtcă e la post şi reţine. Oliveira scapă pe centru, dar şutul său este deviat în corner.

MINUTUL 24 Bud ratează incredibil, balonul lovit de el cu capul din 3 metri, trecând pe lângă poartă. Maftei centrează, dar Vâtcă iese la 6 metri şi reţine balonul.

MINUTUL 25 Rapidul are corner de pe stânga. Todea respinge cu latul, din 5 metri.

MINUTUL 34 Semeghin centrează de pe stânga, dar Bud reia slab spre poartă din 10 metri.

MINUTUL 35 Kubala primeşte cartonaş galben.

MINUTUL 42 Lazăr trage din 7 metri, dar mingea iese în corner. Grilo degajează din 6 metri. Meciul este încrâncenat, dar fazele clare de gol lipsesc.

MINUTUL 45 Se arată 1 minut de prelungiri.[nggallery id=160]

REPRIZA a II-a

MINUTUL 46 S-a reluat meciul.

MINUTUL 50 Grigorie centrează din corner, dar Grilo respinge cu capul.

MINUTUL 54 Iese Boaru şi intră Dudiţă la Gaz Metan.

MINUTUL 57  GOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOL MEEEEEEEEEEEDIAŞ. Oliveira îl deschide bine pe stânga pe Bud, care trimite o boltă superbă peste Andrade

MINUTUL 60 Vâtcă iese prost la un balon, dar Pinto nu găseşte spaţiul porţii goale.

MINUTUL 62 Pinto trimite milimetric balonul cu capul, pe lângă poartă, din 4 metri.

MINUTUL 64 Markovici şi Grilo se ciocnesc în careul Gazului. Cei doi jucători primesc îngrijiri.

MINUTUL 65 Schimbare la Rapid.  Iese Pinto şi intră Djalovic

MINUTUL 66 Maftei trimite puţin cu capul peste poartă din 6 metri. Oliveira trimite un şut bun de la 12 metri lateral stânga, dar Andrade reţine.  Markovici primeşte meritat cartonaşul galben după o intrare dură la Pitbul.

MINUTUL 67 Schimbare la Rapid. Iese Ceshina şi intră Răduţă.

MINUTUL 70 Maftei trimite un şut slab, pe jos, pe lângă poartă, de la 20 de metri.

MINUTUL 71 Perjă primeşte cartonaş galben pentru o lovitură cu cotul asupra lui Grilo.

MINUTUL 73 Schimbare la Gaz Metan. Intră Buican în locul lui Semeghin, care iese accidentat, pe targă.

MINUTUL 75 Răduţă încearcă o deviere din 7 metri, dar mingea trece pe lângă poartă.

MINUTUL 77 Ocazie mare pentru Rapid. Pitbul trimite un şut puternic de la 18 metri, dar balonul ocoleşte de puţin vinclul porţii lui Vâtcă.

MINUTUL 79 Oliveira face un schimb scurt de pase cu Todea, dar mingea şutată de el din 18 metri, trece pe lângă stâlpul din dreapta porţii lui Andrade.

MINUTUL 82 Todea primeşte cartonaş roşu pentru că l-a lovit fără balon pe Djalovic.

MINUTUL 84 Bud încearcă din nou o boltă peste Andrade, de la 20 de metri, dar portarul rapidist reţine balonul.

MINUTUL 85 Maftei primeşte cartonaş galben pentru o intrare dură. Schimbare la Rapid. Iese Ivelja şi intră Herea.

MINUTUL 87 Herea trage slab de la 30 de metri.

MINUTUL 89 Răduţă trimite o centrare şutată ce loveşte bara transversală.La mediaş iese Oliveira şi intră Nohai. Perjă centrează, dar Markovici respinge bine cu capul din 8 metri.

MINUTUL 90 Se arată 4 minute de prelungiri.

MINUTUL 91 Djalovic şutează din întoaarcere, dar Buican respinge în corner.

Final de meci. Mediaşul face 30 de puncte şi urcă pe locul 13 în clasament. Medieşenii joacă miercuri la Craiova. revenim cu declaraţii în câteva minute.

Ultima oră

Comentariul meu