Tradiţionalul Marş al Muncii organizat de social democraţi de fiecare 1 mai a avut în acest an cea mai mare audienţă printre sibieni.

Peste cinci sute de sibieni s-au încolonat în spatele fanfarei, a liderilor locali ai PSD şi a invitatului special, Ilie Sârbu, ministrul agriculturii. Coloana roşie cu steguleţe fulare şi baloane a pornit la ora stabilită, 10.45 în acordurile marşurilor fanfarei, de la sediul organizaţiei judeţene a PSD, de pe strada Brukenthal. Marşul a continuat prin Piaţa Mare şi mai departe până la capătul Bulevardului Nicolae Bălcescu.

[nggallery id=155]

Mici probleme organizatorice

De aici participanţii la marş au fost invitaţi în Dumbrava Sibiului la un mic şi-o bere. Organizatorii au vrut să împartă tichetele care dădeau posesorilor dreptul al doi mici si o bere în capătul centrului dar până s-au hotârât cum vor proceda, lumea a plecat spre staţia de autobuz de la Zidul cetăţii unde ştiau că trebuie să fie patru autobuze.

Staţia s-a umplut de lume dar autobuzele nu au venit. În cele din urmă a apărut un autobuz T1 şi lumea s-a bulucit în acesta ca să ajungă mai devreme în Dumbravă. A urmat înghesuiala şi lupta pentru tichete, iar când fiecare s-a văzut cu două tichete în mână atmosfera s-a destins, mai ales că micii deja sfârâiau pe grătare.[nggallery id=156]

[kaltura-widget wid=”3h0ke7es08″ width=”500″ height=”432″ addpermission=”0″ editpermission=”2″ /]

Ultima oră

Comentariul meu