pustai2Antrenorul Gazului vrea ca tribunele să împingă de la spate în meciul de sâmbătă după amiază cu Rapid. Jucătorii Pârvulescu şi Lazăr se vor uita din tribună la acest meci.

Cu moralul destul de bun după succesul de etapa trecută de la Buzău, Gaz Metan Mediaş, caută să obţină prima victorie în acest campionat în faţa unei echipe din Capitală. Antrenorul Cristi Pustai priveşte partida de sâmbătă după amiază ca fiind un meci foarte important, ca de altfel toate jocurile rămase de disputat până la finele campionatului. Pustai speră ca spectatorii medieşeni să fie cel de al 12-lea jucător în meciul cu feroviarii din Giuleşti. „Ar fi foarte frumos pentru noi dacă am reuşi să obţinem toate punctele puse în joc. Este un meci difici cu o echipă bună a campionatului care pe alocuri a încântat şi care se luptă pentru Cupele Europene. Sper ca spectatorii care o să vină să încurajeze echipa pentru că avem nevoie de spirjinul tuturor şi poate că lucrul acesta va fi un avantaj şi sper ca fanii noştri să poată vedea şi în campionatul viitor meciuri de prin eşalon, pentru că aici se joacă şi este cel mai frumos fotbal de liga 1″ a spus Pustai. Acesta a mai declarat în cele patru meciuri rămase de jucat pe teren propriu şi trei în deplasare în această ediţie de campionat, îşi doreşte să câştige cât mai multe puncte.

Probleme de lot

Cristi Pustai este îngrijorat că pentru acest meci nu poate conta pe serviciile a doi dintre cei mai buni jucători din lotul actual. „Din păcate Pârvulescu şi Lazăr sunt accidentaţi şi nu vor evolua cu Rapid. E bine că nu avvem suspendaţi, dar avem mulţi jucători în prag de suspendare” a mai spus Pustai.

Ultima oră

Participă la discuție

1 Commentariu

  1. HAIDETI CU TOTI SA INCURAJAM ECHIPA…..SO IMPINGEM DE LA SPATE…SA BATEM RAPIDU SI SA URCAM IN CLASAMENT..GALERIA SE ADUNA LA ORA 2 IN FATA LA PRIMARIE..SI DE ACOLO VENIM CATRE STADION ! FORZA GAZU ! id meu : forza_gaz_metan