Ora de Sibiu îţi oferă şansa să câştigi săptămânal la alegere sau ambele DVD-uri PROVIDEO puse în concurs. Alege filmul pe care îl vrei şi trimite numele tău şi numărul de telefon pe adresa de e-mail redactia@oradesibiu.ro împreună cu titlul filmului şi vei afla dacă ai câştigat la tragerea la sorţi, vineri, 8 mai.

Filmele care intră in concurs între 1 mai -7 mai:


The Duchess


the-duchessTitlul românesc: Ducesa

Regie: Saul Dibb

Distribuţie: Keira Knightley, Ralph Fiennes

Gen: Dramă/ Istoric

An de producţie: 2008

Georgiana, ducesa de Devonshire, una dintre cele mai cunoscute, admirate, dar şi hulite femei din înalta aristocraţie britanică a secolului XVIII, a dus o viaţă scandaloasă, mult deasupra timpului ei. Înconjurată de o mulțime de literați și artiști, nepăsătoare la convențiile epocii, ducesa și-a uimit contemporanii cu frumusețea ei, extravaganțele, relațiile amoroase, militantismul politic (la alegeri ofereă un sărut celor care votau pentru politicianul ei favorit) şi pasiunea pentru jocurile de noroc. Este o strămoaşă a lui Lady Diana, cu care împarte același nume de fată, Spencer.

O comedie romantica in ritm de dance, din 11 aprilie, pe DVD

Smiley, CRBL, Omul Negru, Piticu si Francezu au ajuns pe platourile de filmare in calitate de actori, in primul film cu si despre ei – Un film simplu, din 11 aprilie pe DVD.

Scenariul filmului porneşte de la o premisă reală: zvonurile cu privire la o posibilă despărtire a trupei Simplu, iar albumul solo al lui Smiley a fost înteles de mulţi ca o confirmare a acestor temeri.

Ne-am obişnuit deja să o vedem pe Laura Coşoi alături de Smiley în viaţa reală. Cei doi au fost împreună şi pe platourile de filmare, interpretând, cu mare uşurinţa, rolurile a doi îndrăgostiţi, nedespărţiţi.

Personajul Laurei Coşoi, Mia, este o împatimita a curselor de maşini, care întâmplător ajunge să concurenze cu Smiley în cea mai importantă cursă de masini tunate a anului.

In film ii veţi putea regăsi şi pe Răzvan Fodor, Cătalin Măruta, Iulian Moga, Don Baxter şi altii.

Un film simplu, o comedie romantică, care ne aminteste ca viaţa ar fi simpla şi frumoasă, daca nu am complica-o noi. DVD-ul este disponibil in marile centre comerciale si magazinele de specialitate la un preţ recomandat de 39,9 Ron.

Mai multe detalii puteti gasi pe site-ul www.provideo.ro, precum si pe unfilmsimplu.ro/blog.

Ultima oră

Comentariul meu