Băiatul care a căzut în gol două etaje a fost transferat miercuri dimineaţă la spitalul Luther din parcul Astra. Copilul a trecut printre gratiile de la ferestra spitaului din Mediaş şi a căzut de la etajul doi al acestuia.


Micuţul de numai şase ani care marţi după amiază a căzut în gol de la etajul doi al Spitalului Muncipal din Mediaş, a fost transferat la Terapie Intensivă în cadrul Spitalului Judeţean Sibiu, acolo unde mama sa a vegheat toată noaptea la căpătâiul fiului său. Cristi a fost dus de familia sa pentru internare la secţia de Boli Contagioase a spitalului din Mediaş, dar acolo, acesta a alunecat pe fereastra camerei în care era internat şi sa părbusit pe o alee din faţa spitalului, unde a fost găsit de o femeie care a alertat medicii. Copilul care de la toamnă ar fi trebuit să meargă în clasa I la Şcoala Generală din Ighiş, localitate din care este originar, are braţul stâng rupt şi mai multe lovituri în zona capului şi a picioarelor. Mama acestuia abia a apucat să spună câteva cuvinte printre lacrimi şi este decisă să ceară socoteală celor de la Spitalul Municipal din Mediaş. „Oameni fără inimă. Cum să laşi singur un copil de 6 ani? O să depun plângere împotriva spitalului din Mediaş. La cei de acolo nu le pasă decât să îşi ai ei salariul. În rest nu îi doare capul de pacienţi. Îi lasă în voia sorţii. Vă daţi seama cu copilaşul acesta? Sărcaul el nici nu ştie ce i s-a întâmplat. E nevinovat. Nu avem putere, nu avem bani, nu avem nimic. Are dureri mari la mâini şi la picioare” a mărturisit Ioana Visa.

[nggallery id=152]

Cristi e în afara pericolului

Raluca Turcu, purtătoare de cuvânt a Spitalului Clinic Judeţean a explicat că băiatul adus de la Mediaş este atent supravegheat de medici şi că starea sa este mai bună faţă de ieri. „În urma investigaţiilor medicale, medicii au constatat că pacientul are multiple contuzii cerebrale, edem cerebral, fracturi faciale şi o fractură de humerus stâng. În prezent, starea pacientului este stabilă, iar acesta a fost deja transferat la Spitalul Clinic de Pediatrie” a spus aceasta.

UPDATE ora 12.35

Directorul interimar al Spitalului Municipal din Mediaş, Lucica Prisăcariu spune că s-a demarat o anchetă în acest caz şi că la prima vedere copilul este vinovat. „S-a început o anchetă dar personalul medical nu se face vinovat de nmimic în acest caz. Copilul a fost neastâmpărat şi s-a băgat printre gratii. Practic s-a forţat să treacă printre ele, pentru că acestea sunt la 15 centimetrii distanţă una de cealaltă” a explicat Lucica Prisăcariu.

[kaltura-widget wid=”ea953wvy9c” width=”410″ height=”364″ addpermission=”0″ editpermission=”2″ /]

Ultima oră

Comentariul meu