clipboard012
Sibiu 100 a avut site-ul suspendat azi, timp de câteva ore

Pagina de internet a publicaţiei gratuite săptămânale Sibiu 100% nu a putut fi accesată azi, timp de câteva ore, contul de găzduire fiind suspendat. Surse din zona politicului susţin că publicaţia ar fi de vânzare pentru 1 milion de euro. Directorul publicaţiei infirmă suma.

Potrivit directorului publicaţiei, Ovidiu Străjan, site-ul Sibiu100.ro era inaccesibil din cauza unei probleme tehnice, care a fost remediată. Referitor la zvonurile despre vânzarea săptămânalului, Ovidiu Străjan spune că orice publicaţie locală poate fi de vânzare pentru preţul potrivit. „Am avut într-adevăr nişte discuţii pentru o preluare dar nu s-au concretizat” a spus Ovidiu Străjan, directorul firmei care editează săptămânalul gratuit Son Management SRL, la care acţionari sunt, potrivit Registrului Comertului, fratele şi mama acestuia.

Sibiu 100% este un proiect local, lansat în primăvara lui 2008 distribuit gratuit în cutiile poştale din Sibiu, cu un tiraj de 61.000 de exemplare, în decembrie 2008, potrivit Brat.

Publicaţia a fost lansată pe formatul tabloid, fiind apoi editată în format A4 şi 64 de pagini cu informaţii locale, mică şi mare publicitate. Ulterior numărul de pagini a fost redus la 32.

Ultima oră

Participă la discuție

3 Commentarii

  1. site-ul Sibiu 100% a fost mutat pe u n server din Romania in vacanta asta. Se pare ca nu poate fi accesat de pe RDS, fiind gazduit de Injoy. Vina este la RDS care nu mai permite abonatilor sai sa citeasca ziarul online. Pentru restul este disponibil.

  2. nici la acest moment nu mai poti accesa pagina ziarului.Daca au plecat in vacanta puteau sa anunte ca nu va mai fi disponibil site-ul.Dar traim in Romania unde bataia de joc fata de OAMENI este la ea acasa.Pacat …