ok-b
Scott a dus trena Sibiului în victoria de la Ploieşti.

CSU a învins ASESOFT în primul meci de la Ploieşti şi joacă duminică de la ora 17.00 în Sala Transilvania meciul 2.

Sibiul a reuşit să câştige prima partidă din cele cinci din cadrul semifinalei cu Asesoft Ploieşti, învingând în deplasare la capătul unui meci de infarct, cu 78-76. La final Calotă, unul dintre cei mai buni jucători a declarat că se aştepta la victoria echipei sale. Calotă a jucat jumătate de partidă accidentat, după ce a fost lovit la o fază controversată de un jucător advers.„Am ieşit puţin şifonat, dar este o luptă grea. Noi ne aşteptam la victorie şi chiar am crezut în asta. Am venit fără presiune şi vor veni la Sibiu, iar acolo le va fi mult mai greu ploieştenilor” a spus Calotă.

Bicher: “Sunt în al nouălea cer”

Preşdintele secţiei de baschet de la CSU Sibiu, Cristi Bicher spune că a trăit o bucurie extraordinară. Bicher speră ca Sibiul să gestioneze bine acest succes şi să câştige şi meciul doi de duminică după amiază.„Cred că nu are rost să vă spun cât sunt de fericit. Acum avem 50 la sută. Dacă mai câştigăm un meci acasă avem şanse mari. Trebuie să fim foarte atenţi la cum se joacă în meciul următor. E superb şi sper să o ţinem tot aşa. Nu am văzut meciul pentru că sunt plecat din ţară, dar fiul meu mi-a relatat la telefon toată partida şi am fost la curent cu fiecare fază jucată acolo. Sper să reuşim să facem 2-0 la capătul meciului de duminică”, a spus acesta pentru oradesibiu.ro.

Vulc: “Toată echipa a jucat excelent”

Aflat pe marginea terenului, directorul executiv al lui CSU Sibiu a trăit la maxim meciul de la Ploieşti. Vulc este realist şi crede că mai e mult până departe şi cere jucătorilor să rămână cu picioarele pe pământ pentru a câştiga şi duminică la Sibiu. „Am avut emoţii. E normal să ai emoţii când joci cu Ploieştiul. Am câştigat meritat şi normal că suntem cu toţii bucuroşi de acest succes. Sigur că sunt fericit. Mai trebuie două victorii deci mai e mult până să se vadă finala. Încercăm duminică să câştigăm. Eu cred că tot pe Ploieşti este presiunea mai mare pentru că ei sunt favoriţi. Va fi foarte greu. Mi-a plăcut mult de Brown dar şi Scott a jucat incredibil de bine. De fapt toţi jucătorii au jucat jucat foarte bine. E o victorie extraordinară, dar trebuie să rămânem cu picioarele pe pământ ca să obţinem calificarea în finală”, a declarat Vulc, pentru oradesibiu.ro.

Ultima oră

Participă la discuție

5 Commentarii

  1. nu mai sunt bilete de 2 zile.si eu am incercat ieri sa iau si era inchis la club pe str rennes

  2. si se credeau deja mari campioni:))))) la cum a jucat asesoft ii batea si mediasu..daca duminica vom castiga eu zic ca avem 60 la suta sanse de calificare in finala.ar fii extraordinar pentru suporterii lui csu..ei merita finala mai mult de 60-70 la suta fiindca au fost alaturi de echipa si la bine si la greu