Un sibian de 50 de ani şi-a înjunghiat mortal unul dintre prietenii de pahar. Legistul a numărat nu mai puţin de şase lovituri de cuţit în toracele şi abdomenul victimei . Conflictul a început după prea multă băutură şi s-a încheiat tragic, miercuri seara, în jurul orei 21.

Titel Voicu, autorul omorului şi proprietarul apartamentului în carte s-a petrecut grozăvia,  locuieşte singur  pe strada Bihorului de când l-a lăsat nevasta şi fiica. Tot de atunci spun vecinii, s-a apucat şi de băut şi nu a mai avut un serviciu stabil. Îşi făcuse prieteni printre oamenii străzii, care îşi fac veacul prin parcul din Ştrand. Obişnuia să vină cu unii şi aceeaşi boschetari acasă şi după ce exagerau cu băutura, ieşea scandal. ” Nu e prima oară când fac scandal. eu stau chiar perete în perete cu el şi tot mereu după ce se îmbată, incep sa se certe şi să se înjure” a povestit vecinul din scare de lângă cea în care s-a petrecut crima.[nggallery id=153]

Miercuri a fost o zi lungă pentru Titel Voicu. Vecinii l-au văzut de pe la amiază cu trei dintre prietenii lui de pahar, venind de la înmormântarea unui cunoscut, care locuia tot pe strada Bihorului. Erau deja putin afumati pentru că băuseră şi la o cârciumă din cartier. Au continuat cu toţii în apartamentul lui Voicu, până ce spre seară, spiritele s-au înfierbântat şi din casă au început să se audă urlete şi înjurături şi apoi s-a făcut linişte. Titel Voicu a fost văzut la un moment dat părăsind locuinţa, când Poliţia chemată tot de unul dintre amici, ajungea în faţa blocului, deodată cu Salvarea. Voicu a fost reţinut şi în timp ce ceilalţi doi amici au fost duşi la Poliţie, acesta a rămas să asiste la cercetările la faţa locului. Pe holul apartamentului său anchetatorii au găsit zăcând pe covorul plin de sânge, trupul unui bărbat de 40 de ani.

Victima a fost identificată în cele din urmă ca fiind Nicolae Muica, tot din Sibiu.

Vom reveni cu detalii despre deznodâmântul anchetei.


[kaltura-widget wid=”2dsdokpt9c” width=”410″ height=”364″ addpermission=”0″ editpermission=”2″ /]

Ultima oră

Comentariul meu