Peste 2000 de şoferi au pus la treabă radarele poliţiei rutiere precum şi cel fix şi mobil.

Poliţiştii rutieri au stat cu radarele pe DN1, DN7 şi DN14 şi au scris 1.019 procese verbale de contravenţie pentru depăşirea limitelor legale de viteză. Alţi 135 de conducători auto au fost filmaţi cu aparatul radar în timp ce rulau cu o viteză peste limita legală şi urmează a fi sancţionaţi în lipsă.

Şoferiţă vitezomană

Patru şoferi au rămas şi fără permise pentru că au depăşit cu mai mult de 50 de kilometri la oră limita legală de viteză.

Unul dintre ei, un tânăr din Orlat, cu permis din 2000, a circulat pe DN1, în zona Şelimbăr cu un Nissan, având o viteză de 121km/oră.  Şi o şeferiţă de 25 de ani aflată la volanul unui Matiz a rămas fără permisul luat doar nul trecut pentru că circula cu 127 de km/oră  pe raza localităţii Sălişte, unde limita maximă de viteză admisă de lege este de 70 de kilometri/oră.

Prinşi cu radarul la Boiţa

Radarul fix de la Boiţa şi cel mobil care acţionează pe raza mai multor localităţi din judeţ a înregistrat tot săptămâna trecută 1.247 de  contravenţii.[kaltura-widget wid=”s2f3ovi3uc” width=”410″ height=”364″ addpermission=”0″ editpermission=”2″ align=”left” /]

Ultima oră

Comentariul meu