Brazilianul Oliveira a reuşit o „dublă” în partida jucată de Gaz Metan cu ultima clasată, Gloria Buzău. Medieşenii joacă sâmbătă cu Rapidul, iar apoi merg în „intermediară” la Craiova.

Gaz Metan s-a impus duminică după amiază cu scorul de 2-1 în faţa lanternei roşii a primului eşalon. Medieşenii au deschis scorul în minutul 31, când Eric de Oliveira a transformat o lovitură liberă de la marginea careului mare. Gazdele au egalat în minutul printr-o finalizare în forţă a lui Mera. Golul primei victorii după 60 de ani în liga 1 pentru gazişti, a venit tot din gheata brazilianului Oliveira, care a marcat cu un şut frumos, din nou din lovitură liberă, de data aceasta de la 25 de metrii. Preşedintele Corin Emil Cindrea s-a arătat mulţumit de victorie şi spune că aşteaptă acum şase puncte din meciurile cu Rapid, Craiova şi Vaslui. „Sunt mulţumit de rezultat. S-a văzut voinţa şi determinarea jucătorilor noştrii. Ne trebuie dorinţă şi concentrare ca să batem Rapidul pentru că avem un lot valoros.  Şanse sunt destul de multe să scăpăm de retrogradare. Oricum avem mai multe decât aveam înainte de meciul cu Buzăul. Teoretic ne dorim nouă puncte din următoarele trei meciuri. Eu însă sunt realist şi îndrăznesc să sper la 6 puncte. Poate putem forţa şi un egal la Craiova. Cu victoria asta am căpătat încredere şi asta e cel mai important” a opinat Cindrea, prezent la Buzău.

[nggallery id=147]

Pustai: „Victoria aceasta ne dă săperanţe”

Antrenorul lui Gaz Metan, Cristi Pustai, spune că se aştepta ca echipa sa să aibă un meci foarte greu, deoarece faţă de tur, Gloria este o echipă schimbată în bine. „Suntem totuşi o echipă mai matură, am dominat prima repriză, însă am revenit de la cabine mai relaxaţi. Din fericire am reuşit să marcăm din nou şi să câştigăm un meci important, care ne dă speranţe în salvarea de la retrogradare”, a declarat după meci, Pustai.

Ultima oră

Participă la discuție

1 Commentariu

  1. corect, dar sper ca nu pierdem cu rapidul ca atunci neam taiat, sau cel putin salvarea noastra se joaca in 3 partide, la iasi, la farul si acasa cu bistrita acolo nu trebuie sa facem greseli si sa obtinem 4-6 puncte din 3 meciuri.,, hai gazu