Baschetbalistul de la CSU a participat la marşul motociliştilor „călare” pe un Kawasaki verde. Crăciun îşi va lua un Chopper în detrimentul bolidului verde cu care s-a afişat alături de aproape 100 de motocilcişti.

Căpitanul jucătorilor lui CSU Sibiu, Cristi Crăciun este mare pasionat de motoare. „Bâtă” conduce de ceva vreme un motor Kawasaki, de culoare verde despre care spune că este foarte mulţumit. Crăciun participat şi el sâmbătă la marşul motocicliştilor din Sibiu, fiind printre cei aproximativ 80 de participanţi. „O am de vreo trei ani şi sunt foarte mulţumit de ea. Când vreau să am parte de ceva adrenalină sau să mă relaxez ies la o plimbare cu ea” a povestit Crăciun despre motocicleta pe care a dobândit-o mai mult ca un cadou. Cristi a mărturisit că a testat de câteva ori puterea Kawasaki-ului său. „I-am dat kilometrajul peste cap, ca să văd cât duce şi a trecut acul de 250 kilometrii la oră” a mai spus acesta. Pentru că bolidul verde este unul foarte puternic, „Bâtă” vrea să îl tragă pe dreapta în detrimentul unui motor mai „leneş”. „Am decis să cumpăr un Chopper negru ca să poată şi soţia să meargă cu el” a mai explicat Crăciun.

[nggallery id=141]

Optimist cu Clujul

Baschetbalistul lui CSU, a mărturisit că nici nu concepe ca el şi coechipierii să nu îi învingă pe clujenii de la Mobiteloco în meciul de duminică de la ora 17.00. „Batem sută la sută Clujul. Suntem mobilizaţi pentru asta şi ne dorim foarte tare să ne calificăm” a mărturisit Crăciun.

Ultima oră

Comentariul meu