Aproximativ 30 de copii de la 11 şcoli şi licee din oraş se bat pentru o excursie în Japonia, un laptop şi o cameră video, oferite de Poliţia Comunitară în cadrul unui concurs de responsabilizare socială.


Concursul a început vineri la ora 12.00 la sediul Poliţiei Comunitare situat în sediul vechi al Primăriei Sibiu . La capătul acestuia vor fi analizate lucrările, iar 15 dintre candidaţi vor fi chemaţi luni de la ora 14.00 pentru interviul final. Elevii sibieni au fost interesaţi să participe la această competiţie, numai puţin de 33 de elevi de la 11 instituţii de învăţământ, candidând pentru a câştiga unul din premiile oferite.

[nggallery id=136]

Premii tentante

Câştigătorii, doi la număr, vor pleca într-o excursie de 7 zile în oraşul Takayama din Japonia. Cel ce va ocupa locul secund va lua ca premiu un laptop, iar cel calsat pe locul trei va fi recompensat cu o cameră video. De asemenea vor fi acordate 10 MP3 playere, ca premii menţiune.  Din juriul ce va desemna câştigătorii vor face parte 8 persoane: Directorul General al Poliţiei Comunitare Sibiu, Preşedintele Asociaţiei Profesionale a Poliţiştilor Comunitari din Municipiul Sibiu, un reprezentant al Inspectoratului Şcolar Judeţean şi câte un reprezentant al fiecărui sponsor. Festivitatea de înmânare a premiilor va avea loc pe 1 iunie, orele 13:00 în sediul nou al Primăriei Sibiu.

[kaltura-widget wid=”kwd4n7emoc” width=”410″ height=”364″ addpermission=”0″ editpermission=”2″ /]

Ultima oră

Comentariul meu