70 de motociclişti şi-au pierdut viaţa anul trecut în toată ţara. Dintre aceştia unul a fost din Sibiu

Aproximativ 100 de motociclişti vor porni mâine într-un marş ce va traversa municipiul Sibiu. Scopul acestui demers îl reprezintă atenţionarea şi conştientizarea conducătorilor auto cu privire la prezenta în trafic a motociciliştilor şi mopediştilor.

Ei vor străbate oraşul pe bulevardul Vasile Milea, Şoseaua Alba Iulia până la ieşirea dinspre Aeroport în parcarea centrului comercial Ambient cu bannere şi pancarte cu mesaje preventive şi de atenţionare pentru conducătorii auro. În toate marile intersecţii de pe lungimea traseului vor fi împărţite pliante informative, ilustrate cu imagini şocante de la accidentele în care au fost implicaţi membri ai comunităţii moto. Această acţiune se desfăşoară concomitent cu marşuri similare din marile oraşe ale ţării şi face parte din campania demarată la nivel naţional de Asociaţia Motocicliştilor din România (AMR) sub motto-ul “Acordă o şansă!”. În Sibiu mitingul a fost organizat de AVATAR Riders Club Sibiu, Comunitatea Motocicliştilor din Sibiu (CMS) şi Inspectoratul de Poliţie al Judeţului Sibiu (IPJ).

Ultima oră

Participă la discuție

1 Commentariu

Publică

  1. foarte bine ,ma bucur pentru ca nimeni nu doreste sa se intample asa ceva,dar pe motociclisti cine ii constientizeaza sa mearga respectand regulile de circulatie ,in special viteza din cauza careia se intampla cele mai multe accidente