Trei maşini au ars complet vineri după amiază în curtea firmei Atlassib Leasing, din cauza unui incendiu izbucnit într-un depozit al Horticola.

La faţa locului au ajuns cinci autospeciale din cadrul Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Sibiu, dar din nefericire câteva din maşinile garate în curtea firmei Atlassib Leasing, de pe şoseaua Alba Iulia, nu au mai putut fi salvate din calea flăcărilor. Un autoturism Opel, un Mercedes şi un tir au fost distruse. Pompierii au fost apoi nevoiţi să lupte şi cu flăcările izbucnite la un lot de câteva sute de paleţi de lemn, aflaţi în apropierea locului în care se bănuieşte că a avut loc incendiul principal. După ce au stins focul ce a mistuit complet o hală din spatele clădirii unde funcţionează câteva dintre societăţile omului de afaceri Ilie Carabulea, pompierii au început să caute cauza producerii incendiului. [nggallery id=137] Deocamdată nu s-a putut stabili valoarea exactă a pagubelor, dar directorul Atlassib Leasing, Cosmin Mihu susţine că aceste nu ar fi mari. „Partea aceasta nici măcar nu o foloseam noi iar maşinile erau depozitate acolo pentru că erau cu daună totală. Mercedesul a fost adus de la Bucureşti avariat. S-au auzit la un moment dat trosnituri în partea asta şi s-a văzut fumul, aşa ne-am dat seama că arde. Pagubă era dacă luau foc maşinile din faţă” a spus Cosmin Mihu, director Atlassib Leasing, care a vorbit la telefon şi cu şeful său Ilie Carabulea şi urma să facă procesul verbal cu pompierii.

Portarul a ajuns la spital

Nu au fost nici victime, însă portarul societăţii, după ce s-a agitat să ajute la stingerea incendiului a fost transportat la Spital de ambulanţa SMURD pentru că i s-a făcut rău şi era suspect de infarct.

[kaltura-widget wid=”jemu8uhyo2″ width=”410″ height=”364″ addpermission=”0″ editpermission=”2″ /]

Ultima oră

Comentariul meu

Publică