Preşedintele secţiei de baschet a CSU Sibiu, crede că cei de la Mobitelco sunt o echipă care mai mult vorbesc decât joacă baschet. Cristi Bicher crede că universitarii pot învinge duminică Clujul. oradesibiu.ro transmite în direct, în sistem live-text, duminică de la 17.00.

Presiunile şi declaraţiile belicoase date de către conducerea, antrenorul şi jucătorii celor de la „U” Mobitelco Cluj, atât după meciul pierdut vinerea trecută la Sibiu, cât şi pe parcursul acestei săptămâni nu au rămas netaxate de către oficialii lui CSU. Preşedintele secţiei de baschet, Cristi Bicher, a declarat pentru oradesibiu.ro că îşi doreşte mai mult ca oricând ca Sibiul să bată pe cei de la Cluj. „Trebuie neapărat să batem pentru că vreau să scăpăm de milogii de la Cluj, care se tot arată a fi furaţi şi dezavantajaţi şi tot au aruncat blesteme şi vorbe jignitoare la adresa noastră. Mă refer aici la Mircea Cristescu şi la antrenorul Baldwin care nu ştiu decât să se smiorcăiască atunci când pierd, în loc să aibă demnitate. Şi jucătorii fac acelaşi circ ca şi ei. Szijarto şi Cuic nu ştiu decât să provoace adversarii şi să pună presiune pe arbitrii” a tunat Cristi Bicher. Acesta crede că Sibiul poate învinge duminică, dar recunoaşte că are ceva emoţii în privinţa partidei. „Sper să învingem pentru că am arătat că putem face lucru acesta, iar Clujul nu mai e ce a fost odată. Simt că şi jucătorii se vor mobiliza şi cu aportul fanilor, pentru că sunt foarte importanţi prin susţinerea lor, putem ajunge în semifinale” a mai spus Cristi Bicher. Oficialul lui CSU speră ca şi arbitrii să fie la înălţime şi să arbitreze aşa cum trebuie partida de duminică de la ora 17.00, cu Mobitelco.

Schomers ar putea rămâne dacă ia campionatul

Cristi Bicher a confirmat şi el spusele lui Mircea Vulc în privinţa viitorului bănci tehnice a echipei sibiene. Bicher spune că Jojic nu a semnat nicun acord cu CSU. „Vă garantez că Sibiul nu s-a înţeles cu niciun antrenor care să preia echipa din sezonul viitor. Avem mai multe piste, dar ne vom intensifica atenţia către acest aspect după ce se termină campionatul” a spus acesta. Bicher a surprins când a fost întrebat de şansele lui Schomers de a rămâne în continuare antrenor. „Poate că dacă ia campionatul atunci îl vom lăsa în continuare. Cred că în aceste condiţii am putea trece peste tot ce s-a întâmplat anul acesta” a explicat Bicher.

Veniţi în galben la meci!

Pe adresa redactia@oradesibiu.ro au sosit mai multe emailuri prin care am fost rugaţi să facem apel către spectatorii care vor fi în tribune duminică, la Sala Transilvania. „Facem un apel prin intermediul site-ului oradesibiu.ro, către toţi fanii CSU să vină îmbrăcaţi în galben la acest important meci cu Clujul” se arată în mesajele suporterilor sibieni.

Ultima oră

Participă la discuție

3 Commentarii

  1. Pentru gigel si toti cei care spun ca; clubul si-a batut joc de antrenor, ganditi-va ca a fost si INVERS. El primeste niste bani pentru a face echipa sa joace un baschet de calitate. CATE MECIURI A PIERDUT PE MANA LUI? DUPA CE AM CONDUS LA PAUZA? Iar daca nu meciurile astea, ce ziceti de seria UMILINTELOR de dupa meciul cu clujul? Inclusiv meciul cu clujul a fost pierdut pe mana lui, cand s-a pierdut inainte de prima prelungire! AVEAM 4 PUNCTE SI NU AM FAULTAT! Dezinteres din partea antrenorului. Si daca avea o problema cu banca, nu o putea tine in frau sau ceva de genul, putea sa spuna conducerii!!!