O sibiancă de 89 de ani a ajuns joi la Spitalul Clinic Judeţean după ce ziua în amiaza mare, un tâlhar a intrat peste ea în casă şi a atacat-o. Tâlhăria s-a petrecut pe strada Pedagogilor.

Agresorul, descris de Savina Neagu ca fiind gras şi negru la faţă, a profitat de faptul că poarta era deschisă şi s-a furişat în casă, unde femeia îşi pregătea ceva de mâncare. N-a mai avut vreme să reacţioneze pentru că s-a trezit lovită de mai multe ori cu o tigaie în cap şi s-a prăbuşit pe jos.

“M-a lovit cu tigaia, apoi când am căzut, s-a suit cu picioarele pe mine” spune Savina Neagu, care locuieşte singură de 29 de ani, când i-a murit bărbatul. După ce a pus-o la pământ agresorul a luat 80 de lei din portofelul femeii aflat într-un sertar şi a fugit, fără să mai cotrobăie prin dormitor, unde ar fi găsit alte câteva sute de lei.

Bătrâna firavă a reuşit aşa bătută să se târască până la telefon şi să sune după o prietenă, care a venit imediat şi a chemat Salvarea şi Poliţia.

Potrivit unei nepoate care o vizita vineri dimineaţă la Spital, şi în urmă cu două săptămâni , Savina Neagu a fost călcată de hoţi, atunci fiind prădate de 200 de lei.

Poliţia face cercetări pentru prinderea tâlharului, care ar fi luat pe lângă bani,  potrivit datelor poliţiştilor, şi o pereche de cercei.

[kaltura-widget wid=”6rvaxxbfiw” width=”410″ height=”364″ addpermission=”0″ editpermission=”2″ /]

Ultima oră

Participă la discuție

4 Commentarii

  1. Sunt de acord cu “cineva” sunteti niste tembeli. Ar trebui sa va lasati de meserie inculturistilor.

  2. Sunteti niste imbecili, voi astia de la Ora de Sibiu! Puneti filmuletul acesta in care saraca batranica este descusuta in fel si chip ce are in casa si unde are ascunsi banii ca pe viitor, hotul sa stie unde sa caute, NU?? Rusine sa va fie ca nu protejati persoanele, mai ales acestea in varsta!!