Schomers rămâne optimis în privinţa calificării Sibiului în semifinale.

Antrenorul lui CSU Sibiu crede că echipa sa poate învinge Clujul în meciul decisiv pentru calificarea în semifinalele Campionatului Naţional de baschet. Sibiu – Cluj este live-text pe oradesibiu.ro, duminică de la ora 17.

Tehnicianul de pe banca grupării universtare era dezamăgit joi, de rezultatul meciului de miercuri seară, de la Cluj, cu Mobitelco, acolo unde sibienii au pierdut cu 89-99, în meciul al doilea din primul tur al play-off-ului campionatului naţional de baschet. Peter Schomers spune că echipa sa a început dezastros şi nu s-a mai putut reveni pe tabelă. „Am jucat slab în apărare şi Clujul ne-a luat tare la început. După aceea chiar dacă am echilibrat jocul nu am mai avut şi forţa de a întoarce rezultatul în favoarea noastră. Sunt bucuros pentru că doi jucători au dovedit că sunt în formă bună. Mă refer la Calotă şi Kabengele. Şi restul au evoluat bine, în partea a doua a meciului” a spus Schomers. Antrenorul lui CSU crede că echipa sa poate să se califice mai departe. „Dacă ne mobilizăm aşa cum am făcut-o în primul meci şi nu mai facem greşelile de la Cluj, cred că avem şanse mari să mergem mai departe” a mai opinat Schomers.

Dispută în privinţa zilei jocului 3

Directorul executiv al lui CSU Sibiu, Mircea Vulc, a declarat joi pentru oradesibiu.ro, că nu s-a ajuns la niciun consens cu canalul Telesport şi cu Mobitelco Cluj Napoca, în privinţa stabilirii zilei de disputare a meciului trei dintre cele două grupări. Vulc spune însă că cel mai probabil se va juca sâmbătă. „Din punctul nostru de vedere meciul se va juca sâmbătă de la ora 17.00. Regulamentul spune că orice modificare trebuie anunţată cu 21 de zile înainte, ori aşa ceva nu mai este posibil. Dacă Federaţia va trece cu vederea peste, atunci nu va fi în regulă” a explicat directorul executiv al sibienilor.

ora 16.43.

Intre timp FRB a anuntat gruparea sibiana ca meciul cu Clujul, se va disputa duminica de la la ora 17.00.

Ultima oră

Participă la discuție

1 Commentariu