Prefectul a mers în inspecţie pe şantierul centurii ocolitoare a Sibiului şi s-a arătat mulţumit de ritmul lucrărilor. Trihenea crede că actualul tronson de centură va fi gata anul viitor.

Însoţit de Vasile Isac, reprezentant al firmei de consultanţă Search Corp, prefectul Constantin Trihenea a efectuat, miercuri, o vizită de inspecţie pe şantierul centurii ocolitoare a municipiului Sibiu. Cei doi au evaluat stadiul execuţiei, în ultima decadă a lunii aprilie, pe întregul traseu al centurii, fiind analizat fiecare punct de lucru, precum şi situaţia lucrărilor de deviere a utilităţilor, conform proiectelor respective. „Am constatat că se munceşte din plin, progresul realizat în prima parte a anului fiind evident”, a spus la finalul inspecţiei, Trihenea.

Optimism de prefect

Trihnea a constatat că lucrările cele mai avansate sunt cele pentru podul peste DN 14, Sibiu-Mediaş. După două ore şi jumătate, cât a durat inspecţia, concluzia acestuia este că la anul acest obiectiv va fi finalizat. „Important este faptul că activitatea decurge normal, fiind asigurate şi fondurile financiare necesare. Prin urmare, acum, am motive să cred că, până la finele anului 2010, tronsonul încredinţat spre execuţie firmelor Max Boegel, Comtram şi Geiger va fi terminat” a mai spus acesta.

Ultima oră

Comentariul meu