Deputatul de Sibiu, Raluca Turcan a ţinut să facă o faptă creştinească şi a oferit săracilor o masă tradiţională de Paşte  la cantina de pe strada Constituţiei, la care a pus o cărămidă şi Gigi Becali.

Săracii au avut norocul de a-i vedea în carne şi oase şi pe cei mai importanţi miniştri ai cabinetului Boc, potrivit Ralucăi Turcan, respectiv Vasile Blaga, Radu Berceanu şi Adriean Videanu.

Prânzul de Sfântul Gheorghe era programat la ora 14, dar săracii au aşteptat mai mult de un sfert de oră pentru că binefăcătoarea lor a întârziat puţin. După ce deputatul s-a scuzat pentru întârzierea nedorită iar preotul a cântat Imnul Învierii şi a binecuvântat masa, oamenii s-au bucurat de bucatele de sărbătoare.[nggallery id=130]

La felul doi, au ajuns şi cei trei miniştri ai PDL de la Mediaş, unde au participat la festivităţile ce au marcat 100 de ani de exploatare a gazului. Blaga, Videanu şi Berceanu au felicitat-o pe Raluca Turcan pentru acţiune, au schimbat câteva vorbe cu oamenii şi cu preotul şi apoi au vizitat biserica, dar preotul a omis să-l pomenească şi pe Gigi Becali printre cei care au făcut donaţii. De fapt Becali a dat bani doar pentru demisolul în care funcţionează cantina iar la biserică printre ctitori se numără Ilie Carabulea, patronul Atlassib şi Ilie Vonica de la Polisano.

Cei trei lideri marcanţi ai PDL au stat cel mult două minute în biserica, aflată acum în etapa de pictare, şi înainte de a pleca, după ce i-a şoptit ceva la ureche, ministrul Adriean Videanu a trecut pe la cutia de donaţii şi a strecurat o hârtie de 50 de euro. Miniştrii s-au grăbit apoi să ajungă la conferinţa de presă de la sediul PDL.

Ultima oră

Participă la discuție

1 Commentariu

  1. cati saraci au fost? daca au fost 60, atunci biserica a mai capatat niste bani, pt ca 100 de lei o masa per om e cam mult ca sigur caviar nu au mancat. daca au fost 600 atunci au primit cam putin de 10 lei, poate o gogoasa cel mult. oricum s-au spalat niste bani la actiunea asta, iar biserica si-a tras partea cel putin cat este TVA in romania. bafta la viitoarele actiuni pe care deputata de sibiu, raluca turcan din botosani, le legifereaza acum cu noua lege propusa parlamentului.