Radu Berceanu, Vasile Blaga şi Adriean Videanu, colegi de partid şi de guvern şi-au petrecut azi ziua în judeţul Sibiu.

Destinaţia principală a celor trei grei a fost Mediaşul, unde colegul lor de partid, deirectorul general al Romgaz, Marcel Piteiu, i-a invitat la aniversarea a 100 de ani de la descoperirea zăcămintelor de gaz. După ceremoniile fastuoase organizate de gaziştii medieşeni, miniştrii însoţiţi de senatorul Ion Ariton şi de deputatul Cornel Ştirbeţ au trecut şi pe la Sibiu pentru o conferinţă de presă, după ce au răspuns invitaţiei colegei de partid Raluca Turcan de a vizita cantina săracilor ctitorită de Gigi Becali, la subsolul bisericii de pe strada Constituţiei.

Miniştri au fost aşteptaţi la conferinţă şi de câţiva oameni de afaceri, unul dintre ei membru PNL, Stefan Braune, celalalt mereu apropiat de putere, Ilie Carabulea.[nggallery id=132]

Au venit cu Taromul regulat

Joviali şi foarte bine dispuşi, Blaga, Videanu şi Berceanu s-au aşezat la masă, deschişi la întrebări, iar senatorul Ion Ariton a făcut oficiile de gazdă multumindu-le că au răspuns invitaţiei de a susţine conferinţa de presă programată la ora 15. După aproape 40 de minute, tot Ion Ariton le-a mulţumit insistent ziariştilor ca să le dea de înţeles că ajunge cu intrebările,, pe motiv că trebuie să decoleye cursa regulată Tarom.

Cum s-a încheiat conferinţa, Ilie Carabulea l-a „răpit” pe ministrul Vasile Blaga la o cafea, cei doi fiind urmaţi şi de restul alaiului politic.

Ultima oră

Participă la discuție

1 Commentariu