Sibienii sunt invitaţi să participe la repetiţiile Teatrului de Balet, precum şi la o gală cu o sumedenie de dansuri contemporane.

Cei care sunt pasionaţi de teatru de balet, sunt invitaţi de primăria Sibiu, să participe miercurea viitoare, de la orele 19.00 la „Gala de Balet”, care are loc la Casa de Cultură a Sindicatelor. Mai exact în prima parte a spectacolului artiştii vor prezenta o lecţie demonstrativă de balet. Publicul va avea şansa de a pătrunde în spatele cortinei şi de a urmări ceea ce se întâmplă într-o sală de studii, modul în care se desfăşoară o lecţie de balet. După această parte introductivă, publicul este readus în lumea spectacolului pentru a urmări dansuri contemporane, dar şi fragmente din opera de balet clasic, precum: „Frumoasa din pădurea adormită”, muzica Piotr Ilici Ceaikovski, „Giselle” – Adolphe Adam; „Corsarul” – Adolphe Adam; „Diana şi Achteon” – Riccardo Drigo şi „Don Quijote”  de  Ludwig Minkus. Alături de balerinii Teatrului de Balet Sibiu, la eveniment vor participa şi Ovidiu Iancu şi Robert Enache, ambii solişti ai Operei Naţionale Române din Bucureşti. Intrarea la gală se face pe bază de bilet. Acestea se pot cumpăra de la Casa de Cultură a Municipiului Sibiu, la Agenţia Teatrală de pe strada Nicolae Bălcescu sau în seara reprezentaţiei la Casa de Cultură a Sindicatelor. Preţul unui bilet este de 10 lei şi respectiv 5 lei cu preţ redus.

Ultima oră

Participă la discuție

1 Commentariu

  1. Doresc si eu sa cunosc si sa iubesc pentru eternitate o balerinuta frumusica din Sibiu:)
    Am 37 de ani, injiner din Bucuresti si posibilei doritoare ii stau la dispozitie pentru inceput pe e-mail unde putem schimba fotografii.(iordache123@yahoo.com)
    Cu deplina consideratie tuturor,
    Stefan
    PS Imi plac mult imprejurimile de mare altitudine ale Sibiliului(Vf. Cindrel, Frumoasa, Lacul Avrig, Vf. Negoiu)