Fanii lui CSU promit că vor face o atmosferă de zile mari şi la Cluj.

Suporterii lui CSU pleacă la ora 14.30 cu un autocar de la Sala Transilvania. Oradesibiu.ro va oferi imediat după meci, declaratii şi reacţii la cald. La meciul de la Cluj vor fi prenzenţi conform esitmărilor peste 200 de fani ai grupării sibiene.

Ameninţările unor fani ai lui „U” Mobtelco Cluj la adresa celor ce vor merge azi la partida dintre gruparea locală şi CSU Sibiu, nu i-au descumpănit deloc pe fanii echipei pregătită de Peter Schomers. Astfel pe lista pentru deplasare s-au înscris peste 40 de suporteri ce vor pleca cu autocar la ora 14.30, din parcarea Sălii Tranilvania. De asemenea alte câteva zeci de fani vor ajunge la Cluj cu atoturismele personale. În Sala Horia Demian vor fi prezenţi şi sibienii care se află la studii la facultăţile clujene. În altă ordine de idei clujenii nu pot miza la meciul de la ora 19.00 pe unul dintre cei mai buni jucători, Terrence Roberts, fiind indisponibil după entrosa suferită în primul meci disputat înainte de Paşte la Sibiu. Managerul clujenilor, Mircea Cristescu a spus pe newsarena.ro, că americanul va lipsi şi în meciul trei, în eventualitatea în care clujenii vor învinge Sibiul, miercuri seară. „Şi dacă ajungem în decisiv nu-l vom putea folosi. Afecţiunea e destul de gravă” a spus Cristescu. Sibiul are un singur jucător incert, Kabengele suferind o accidentare zilele trecute.

Apel la fair-play

Managerul Clujului, Mircea Cristescu a făcut un apel public către suporterii lui Mobitelco, să nu îi provoace pe fanii lui CSU Sibiu în meciul de azi. „Fac un apel la fair-play către suporteri şi sper că vom vedea o noua demonstraţie în acest sens, la fel cum a fost anul trecut în play-off” a spus Cristescu.

Ultima oră

Comentariul meu