Mediaşul învinge categoric pe CS Otopeni cu 3-0 şi urcă pe locul 15 în clasament. Autorii golurilor au fost Markovic în minutul 50, Bud în minutul 51 şi din nou Bud în minutul 70, cu cel mai frumos gol văzut la Mediaş şi poate în toată Liga I, în acest sezon .

Cristi Pustai, antrenor Gaz Metan Mediaş:

„A fost un meci greu, dar mă bucur că în a doua repriză am jucat mai bine şi am şi marcat golurile victorie. Mediaşul încă nu a dezarmat şi cred că s-a văzut şi după cum jucăm că suntem o echipă care merită să rămână în primul eşalon. Este o victorie care vine excelent şi pentru moralul jucătorilor mei. Sper să spargem gheaţa duminică la Buzău şi să obţinem şi prima victorie în deplasare în această ediţie de campionat şi totodată primul succes după 49 de ani pe un teren advers în prima divizie. Probabil că se vor lua măsurile care se cuvin în cazul FC Argeş şi poate că vom profita şi noi indirect de deciziile ce se vor lua”


Liviu Ciubotariu, antrenor CS otopeni:

„Mediaşul a jucat foarte bine în partea a doua a meciului şi a meritat victoria. Pentru noi acum contează să încercăm să facem baremul şi să retrogradăm cu cât mai puţine puncte penalizare”.[kaltura-widget wid=”7g70dhpoj4″ width=”410″ height=”364″ addpermission=”0″ editpermission=”2″ /]


Ora de Sibiu a transmis de la Mediaş LIVE TEXT partida dintre Gaz Metan Mediaş-CS Otopeni. MAi jos puteţi urmări şi vedea toate fazele notabile ale meciului.

14.50 Bună Ziua. La Mediaş vremea este excelentă pentru fotbal. Stadionul este dezolant de gol, în tribune fiind prezenţi aproximativ 1500 de spectatori.

Echipele care vor intra în teren:

Gaz Metan: 2. Vitca, 15. Hoban, 19. Lazar, 25. Z. Markovici, 21. Grillo, 33. Pîrvulescu, 21. Todea, 7. Kubala, 27. Pereira, 99. Bud, 9. Boaru
Rezerve: 30. Stetca, 16. Zaharia, 5. Semeghin, 26. Buican, 14. Sabou, 17. Dudiţă, 10. Prodan
Antrenor: Cristian Pustai

CS OTOPENI 23; Cristian Munteanu – 20; Vitinha; 6; Bogdan Panait; 55; Nuno Diogo – 24; Claudiu Dumitrescu, 16; Gabriel Caramarin; 14; Valentin Negru; 8; Florin Parvu; 11; Cristian Constantin – 18; Predrag Lazici; 19; Liviu Ganea;

14.58 De remarcat că antrenorul Cristi Pustai l-a titularizat pe Markovici, încă nerefăcut după o accidentare suferită în meciul cu FC Argeş, şi pe Oliveira, cel care nici măcar nu a fost în lot în meciul din etapa trecută cu Steaua. Oliveira este titular în detrimentul lui Dudiţă, care este rezervă.

REPRIZA I

MINUTUL 1 Todea trage de la 16 metri, dar Munteanu apără mingea.

MINUTUL 4 Caramarin centrează, dar Markovici respinge din centrul carreului mare.

MINUTUL 5 Diogo face henţ la 16 metri, dar Serea lasă jocul să continue.

MINUTUL 6 Boaru sare la cap cu Diogo şi face fault în careul de 6 metri al Otopeniului.

MINUTUL 7 Bud trage din 13 metri, dar Munteanu scoate miraculos în corner de la colţul scurt.

Oliveira centrează la colţul lung, dar capul lui Pârvulescu ocoleşte poarta lui Munteanu.

MINUTUL 10 Şutul lui Boaru este blocat la 14 metri de Panait.

MINUTUL 11 Todea trage o torplilă de la 16 metri, dar Munteanu scoate de la rădăcina barei. Între timp stadionul s-a mai umplut. Acum sunt aproximativ 3000 de spectatori.

MINUTUL 17 Constantin centrează bine de pe stânga, dar niciun coechipier de al său nu e la finalizare în careul Gazului.

Markovici solicită îngrijiri medicale undeva la mijlocul terenului. Markovici revine în teren.

MINUTUL 20 Constantin centrează la marginea careului mare pentru Ganea, dar Markovici respinge cu capul.[nggallery id=129]

MINUTUL 22 Panait face fault la Todea, undeva la 16 metri, lateral dreapta în direcţia de atac a Gazului. Oliveira trage direct pe poartă, dar Munteanu respinge iarăşi în corner. Bud încearcă un şut de la 20 de metri, dar acesta este prea slab să îl surprindă pe Munteanu.

MINUTUL 23 Bud încearcă un şut de la 20 de metri, dar acesta este prea slab să îl surprindă pe Munteanu.

MINUTUL 24 Vitinha trage de la 13 metri lateral stânga, puţin pe lângă poarta Mediaşului. Este cea mai mare ocazie a Otopeniului până acum.

MINUTUL 25 Todea face un fault evident la Ganea şi primeşte cartonaş galben.

MINUTUL 29 Dumitrescu scapă pe dreapta, dar şutul lui loveşte plasa laterală a porţii lui Vâtcă.

MINUTUL 30 Grilo trage din 11 metri lateral dreapta, direct în braţele lui Munteanu.

MINUTUL 31 Oliveira trimite peste poartă de la 25 de metri.

MINUTUL 34 Grilo centrează de pe dreapta, iar Boaru retrimite undeva la 14 metri pentru Pârvulescu, dar şutul acestuia trece puţin peste poarta lui Munteanu.

MINUTUL 40 Bud trage de la 19 metri, dar Negru deviază în corner. Kubala centrează bine, dar Boaru reia incredibil din 4 metri, pe lângă poartă.

MINUTUL 42 Caramarin şutează din lovitură liberă de la 30 de metri, dar Vâtcă reţine în doi timpi.

MINUTUL 44 Kubala îl deschide bine pe Boaru, care din 16 metri, trage milimetric pe lângă stâlpul din stânga porţii lui Munteanu.

MINUTUL 45 Oliveira trage slab, pe lângă poartă de la 17 metri.

MINUTUL 46 Grilo şutează centrat, iar Bud din 3 metri trage într-un adversar. Grilo trimite cu capul din 3 metri, în bara din dreapta porţii lui Munteanu. Este cea mai mare ratare de până acum.

PAUZĂ

REPRIZA a II-a

Echipele revin pe teren. Mediaşul face prima schimbare. Intră Dudiţă în locul cehului Kubala.

MINUTUL 46 Dudiţă încearcă o centrare de pe dreapta, dar mingea iese prin spatele porţii lui Munteanu.

MINUTUL 47 Caramarin centrează bine, dar Markovici respinge cu capul din 6 metri.

MINUTUL 48 Pârvu trage bine, dar Todea deviază în corner.

MINUTUL 49 Grilo scoate un corner pe dreapta, fiind la un pas să se autoacidenteze.

MINUTUL 50 GOOOOOOOOOOOOOOOOL MEDIAŞ. Grilo recentrează în careul mic pentru Markovici, iar sârbul nu greşeşte ţinta şi înscrie cu capul din 2 metri.

MINUTUL 51 GOOOOOOOOOOOOOOOOOOOL MEDIAŞ. Bud scapă pe stânga şi îl execută pe Munteanu cu un şut la colţul scurt din 13 metri.

MINUTUL  53 Dudiţă trage tare de la 20 de metri, dar Munteanu reţine în doi timpi.

MINUTUL 55 Grilo cade la marginea careului Gazului şi se pare că s-a accidentat destul de grav, pentru că brazilianul cere schimbare. Până la urmă se ridică şi revine în teren.

MINUTUL 57 Bud scoate un corner pe dreapta.

MINUTUL 58 Schimbare la Otopeni. Iese Negru şi intră Yontcha. Yontcha face fault la Oliveira, la 20 de metri de poarta Otopeniului.

MINUTUL 59 Todea trage tare de la 20 de metri, iar mingea ricoşează la Dudiţă care trage peste poartă.

MINUTUL 61 Otopeniul are corner de pe partea dreaptă. Lazici bate slab lovitura de colţ.

MINUTUL 63 Schimbare la Gaz Metan. Iese Grilo accidentat şi intră Zaharia.

MINUTUL 68 Vitinha centrează bine, dar Vîtcă iese salvator şi boxează din 6 metri. Mediaşul a făcut pasul înapoi după marcarea celor două goluri.

MINUTUL 70 GOOOOOOOOOOOOOOOOOOOL MEDIAŞ!!!!!!!!!!! Bud trimite un şut senzaţional de la 35 de metri lateral dreapta, peste Munteanu prost poziţionat.

MINUTUL 71 Schimbare la Mediaş. Iese Oliveira şi intră Sabou.

MINUTUL 73 Schimbare la Otopeni. Iese Constantin şi intră Manea.

MINUTUL 75 Bud trage din 8 metri într-un fundaş advers. Caramarin trage pe jos, pe lângă poarta lui Vâtcă, de la 19 metri.

MINUTUL 76 Manea trage pe jos, din lovitură liberă de la 25 de metri, puţin pe lângă stâlpul din dreapta porţii lui Vâtcă.

MINUTUL 79 Lazăr trimite un balon de urmărire pentru Bud, dar Munteanu iese bine din poartă şi reţine balonul.

MINUTUL 80 Iese Lazici şi intră Pană la CS Otopeni.

MINUTUL 81 Dudiţă încearcă un şut plasat la colţul lung din interiorul careului mare, dar balonul trece lin pe lângă poarta Otopeniului.

MINUTUL 83 Zaharia centrează de pe dreapta, dar Boaru reia slab cu capul din 6 metri.

MINUTUL 84 Dumitrescu primeşte cartonaş galben pentru un fault la Pârvulescu.

Pârvulescu centrează, dar Vitinha respinge în corner. Bud trimite cu capul din 7 metri, peste poartă.

MINUTUl 85 Bud trimite cu capul din 7 metri, peste poartă.

MINUTUL 87 Dudiţă centrează la marginea careului mare pentru Sabou, dar şutul puernic al acestuia trece peste poarta lui Munteanu.

MINUTUL 88 Todea întoarce bine un balon în centru careului mare, dar Bud nu e pe fază ca să reia spre poartă.

MINUTUL 90 Se arată 2 minute de prelungire. Bud scapă spre poartă şi trimite o boltă peste Munteanu, dar balonul loveşte bara transversală.

Final de meci.

Ultima oră

Participă la discuție

2 Commentarii

  1. are dreptate …argesul striga “suntem furati”, un fel de hotul striga hotii,, asa ca gaz metan ar fi frumos sa ramana in a prefer mediasul in locul argesului

  2. si va ramane in liga 1 gazu, e pacat sa nu ramana; sunt multe echipe in liga mai ales bistrita una dintre cele mai putrede echipe care nu merita sa ramane fac anti-joc, si mai sunt , echipe care nusi merita locul : steaua, brasov, arges etc