Calotă a fost unul din cei mai buni jucători ai Sibiului în meciul de la Cluj.

Sibiu a fost înfrântă cu 99-89 de Mobitelco la capătul unui meci în care sibienii au jucat slab în primele două sferturi. Directorul executiv Mircea Vulc nici nu concepe ca CSU să nu învingă în meciul decisiv din Sala Transilvania. Oradesibiu.ro transmite în sistem live-text meciul trei dintre Sibiu şi Cluj.

Sibiul a început dezastros partida din Sala Horia Demian şi după primul sfert clujenii lui Tab Baldwin coduceau la o diferenţă de 11 puncte, scor 29-18. Nici sfertul doi nu a adus prea multe în dreptul echipei lui Peter Schomers, clujenii cu un Krstanovic şi Silăvşan în formă mare intrând la jumătatea meciului cu un avantaj de 14 puncte pe tabelă, scor 56-42 pentru Mobitelco Cluj. Schomers a mutat bine în partea a doua a partidei şi a mizat mai mult pe Kabengele, dar mai ales pe Popa Calotă, „Kevin” relansând practic partida. Sibiul s-a apropiat la 5 puncte, scor 73-68, înaintea ultimelor 10 minunte. Universitarii sibieni nu au mai avut însă puterea să şi reziste în faţa unei echipe clujene împinsă de la spate de suporterii care şi-au încurajat frenetic favoriţii. Clujul s-a impus în cele din urmă la 10 puncte diferenţă, scor 99-89 şi meciul decisiv se va disputa acum în sala Transilvania. Pentru Mobitelco cele mai multe puncte a marcat Krstanovic cu 24 de reuşite, celelate puncte fiind reuşite de Cuic 20, Lăpuşte 12, Silvăşan 12, Milacic 7, Szijarto 6, Osby 6, Gibson 5 şi Henry 3. La CSU Sibiu cel mai productiv jucător a fost Matthews cu 18 puncte marcate, urmat de Johnson 15, Scott 15, Calotă 14, Kabengele 14, Harrison 6, Brown 5 şi Crăciun 2 puncte.

Vulc:”Am jucat prost la început”

Directorul executiv al lui CSU Sibiu crede că universitarii au plătit tribut la final jocului mai nefast din prima parte a meciului de la Cluj. „Am jucat prost la început şi era greu să refacem acel handicap de puncte şi să învingem Clujul, pentru că cele două echipe, în condiţii normale, sunt apropiate valoric. Am plătit tribut diferenţei pe care Clujul şi-a asigurat-o în debutul partidei” a opinat Vulc după meci, pentru oradesibiu.ro. Oficialul sibian crede că în meciul decisiv CSU se va impune în faţa clujenilor lui Tab Baldwin. „Trebuie să îi batem pentru că nu concepem alt rezultat. Jucăm acasă, avem suporterii care pot împinge echipa spre un rezultat bun” a mai spus Vulc.

Incertitudine în privinţa zilei de disputare a meciului

Miercuri seară, oficialii lui CSU nu ştiau exact care va fi ziua de disputare a partidei decisive cu Mobitelco. Canalul Telesport a solicitat ca meciul să fie mutat de sâmbătă pentru duminică, dar CSU susţine că Mobitelco se opune schimbării. „Clujul nu vrea pentru că dacă jucăm duminică va fi schimbată brigada de arbitrii. Vom afla sigur joi când se va juca meciul” a explicat Mircea Vulc.

Ultima oră

Participă la discuție

8 Commentarii

  1. ion draga, am impresia ca tu ai venit direct de la oi. Nu pun in discutie problema legata de arbitrii, pt ca oricum e subiectiva si nu o sa se ajunga la un consesns.

    Dar sa spui tu ca atat timp cat e vulc la echipa voastra nu avem sanse in fata voastra, si sa te uiti in acelasi timp si pe rezultatele din ultimele sezoane, ma face sa pot afirma cu siguranta cine e idiotul increzut.

    PS trimiterea catre oi nu are nicio legatura cu fanii sibieni, ci numai cu acest specimen imbecil. Cat despre majpritatea, respectul meu pentru un public cunoscator de baschet.

  2. asa i cum zice @Strainezia perfect adevarat,daca se dorea meciul asta era castigat…
    fraieri sa spere degeaba….nu mai bine stam acasa decat sa mergem la ploiesti sa stricam bani…macar cristescu se justifica ca nu o putut mai mult(ca de sesoft nu trece ) si noi economisim bani (pe criza asta)….
    HAI prosti !

  3. 😀 Mai curand cat va tine Vulc “pita si cutitul” nu vor fi urmatoarele: performanta, jucatori straini care sa stea mai mult de un sezon, antrenori care sa nu fie ejectati prin manevre josnice, sponsori care sa creeze un buget consistent

  4. Mai clujean prostovan,Sibiul n-are arbitrii de casa ca voi care plangeti mereu ca niste fete mari.Ati fost si sunteti niste penibili,iar Cristescu ala nu stie ce sa mai inventeze sa poata justifica banii cheltuiti numai el stie cum!
    Cat despre Vulc nu-i duce tu grija,cat va fi el nu prea veti avea sanse in fata noastra idioti increzuti!

  5. ba ia auzi… ce vrei sa spui ca Kevin nu a jucat bine? ia vezi statisticile meciului mai bine.. cat despre kabengele.. i fi dat el cosurile alea, dar tot el ne-a ingropat apoi cu niste aruncari de toata jena…

  6. Calota a relansat meciul? Sau cele 3 aruncari consecutive de 3 pct ale lui Kabengele? Ce meci ati vazut? din nou :))

  7. “Clujul nu vrea pentru că dacă jucăm duminică va fi schimbată brigada de arbitrii. Vom afla sigur joi când se va juca meciul” a explicat Mircea Vulc”
    Ce stupid…adica noi am insista sa jucam sambata ca nu cumva sa ni se schimbe arbitrii de casa ai Sibiului, Ciulin si Banica?
    Vulc, parerea mea este ca la anul daca prinzi un post de maturator de autobuze la Atlassib sa te consideri norocos.