Pustai rămâne un antrenor optimist.

Antrenorul lui Gaz Metan crede că echipa sa poate emite pretenţii în continuare pentru salvarea de la retrogradare, chiar dacă e la şapte puncte distanţă de ultimul loc ce asigură şi sezonul viitor prezenţa în liga 1.

Cu moralul la pământ, după rezultatele slabe din ultimele etape, medieşenii caută ca în meciul de mâine cu Otopeniul, să obţină prima victorie după trei etape din care a scos doar un egal cu Argeşul. Antrenorul Cristi Pustai spune că echipa sa, în ciuda faptului că a pierdut contactul cu plutonul grupărilor ce ocupă poziţii neretrogradabile în clasamentul ligii 1, va juca până la capăt şansele de rămânere în liga lui Mitică. Medieşenii mizează neoficial şi pe faptul că FC Argeş are mari şanse să fie retrogradată din liga 1, la finele campionatului, după ce DNA-ul la arestat pe Cornel Penescu, acuzat fiind că a dat şapagă arbitrilor şi sefului Comisiei Centrale a Arbitrilor, Gheorghe Constantin.  “Este un meci foarte important pe care să sperăm că îl vom câştiga, pentru că, din punctul meu de vedere lupta pentru evitarea retrogradării încă nu este încheiată. Mai sunt destule etape şi mai pot întâmpla multe. Dacă ne ajută şi rezultatele indirecte şi noi batem, eu sper să părăsim acest loc 16 pe care îl ocupăm acum în clasament” a spus Pustai.

Revine Markovici

Mediaşul nu poate conta miercuri la ora 15.00, pe serviciile lui Buzean care este suspendat, şi nici Rafael, nerefăcut. Gazul îl are în lot însă pe Markovici, care lipseşte din cauza unei accidentări suferită în meciul cu Fc Argeş.”Îl mai am şi pe Markovici care este în continuare incert. Indiferent însă cine va juca sper să câştigăm această partidă” a mai spus Pustai.

Ultima oră

Comentariul meu