„Lucrările la centura ocolitoare a Sibiului nu se vor opri din lipsa banilor, deşi guvernul a luat 46 de milioane de lei din banii alocaţi centurii oraşului şi i-a dat pentru reabilitarea secţiunii Drobeta-Turnu Severin – Lugoj printr-o rectificare de buget” a declarat primarul Klaus Johannis, joi.

Johannis s-a arătat dezamăgit de parlamentarii PD-L şi PSD, care au declarat că au aflat de la jurnalişti de rectificarea bugetară care afectează bugetul centurii ocolitoare a Sibiului. „Ar fi fost bine dacă aleşii sau numiţii noştri să ne fi informat sau măcar să se informeze. Mi se pare puţin neobişnuit ca şi parlamentarii puterii şi numiţii puterii să dea în bâlbâială, când sunt întrebaţi de un proiect eminamente al Sibiului”, a spus Johannis.

Ultima oră

Participă la discuție

1 Commentariu

  1. da,un judet portocaliu,ce rost are sa bage bani undeva unde au obtinut un scor asa de bun nu cred ca mai este un judet in Romaniaunde sa fi castigat in asa maniera,mai putin primaria sibiului ,hai sa-l frigem pe primar sa se simta si prefectul mai bine ca la ce scor a incasat-o in lupta ptr. primarie am crezut ca se lasa de politica