Directorul executiv al lui CSU Sibiu crede că Mobitelco este o echipă puternică, dar speră ca Johnson şi Matthews să facă diferenţa pe teren şi univesitarii să învingă. Meciul Sibiu – Cluj este live-text pe oradesibiu.ro, vineri de la ora 19.00.

Conducătorul clubului sibian, Mircea Vulc a spus joi după amiază că CSU Sibiu va avea o partidă pe viaţă şi pe moarte cu rivala Mobitelco Cluj Napoca. Vulc crede că Sibiul are avantajul că joacă mai multe meciuri pe teren propriu în acest prim tur al play-off-ului. „Este un meci greu ca în totdeauna. Clujul este o echipă puternică şi cu jucători foarte buni. În ultimii cinci ani ne-am întâlnit mereu cu ei în play-off. Vom încerca să beneficiem de şansa pe care ne-a oferit-o Mediaşul, adică de faptul că vom juca două meciuri acasă cu cei de la Cluj” a spus Vulc. Oficialul sibian ştie şi care ar fi punctele slabe ale grupării pregătite de antrenorul Peter Schomers. „Mă tem să nu jucăm prost. Din păcate în ultimele meciuri ale campionatului şi în special în deplasare, am jucat foarte prost. Părerea mea este că factorul principal este lipsa pregătirii fizice” a explicat acesta.

Speranţe puse în doi americani

Actualul director executiv al lui CSU Sibiu ştie cine ar putea tranşa calificarea în favoarea Sibiului în aceste întâlniri cu Clujul. „În mod normal aş fi spus că echipa face diferenţa. Ar putea să facă diferenţa Johnson şi Matthews, pentru că au calităţile necesare să reuşească acest lucru”. Vulc crede că Mobitelco are un real pericol în mâna bună a lui Silvăşan, „pentru că este în formă foarte bună”. Vulc a mai spus sec că „din păcate Clujul are jucători chiar mai buni decât noi”.

Se tem de Roceanu

CSU Sibiu se teme că unul din cei trei arbitrii desemnaţi să arbitreze partidele dintre Csu şi „U”, nu va face faţă presiunii unor astfel de partide. „Cred că Roceanu nu are ce să caute la meciuri de o aşa importanţă. Părerea mea este că nu poate face faţă unor meciuri aşa de tari cum sunt cele dintre Sibiu şi Cluj” a conchis Vulc.

Ultima oră

Participă la discuție

4 Commentarii

  1. apai mai antisistem,tu mai bine taceai ca….filozof ramaneai!Ce vroiai ,sa spuna ca vom castiga la 20 de pct,iar daca nu era asa sa zici ca habar n-are?Ce treaba are el acum?Schomers se tot lauda ca asa si pe dincolo…el e antrenor.Sau e bun cand castiga iar cand pierde e de vina Vulc?! cand era el antrenor era de vina pt tot(probabil te jucai cu…..in tarana cand ne-a scos campioni)iar acum daca echipa joaca prost tot el e de vina.Prefer un „pesimism”calculat unui”optimism”(vezi Schomers)bazat pe…nimic

  2. oameni buni nu va mai infierbantati inutil. nici el nu crede ce zice, dar da bine inaintea unui asemenea meci. oricum declaratiile sunt preluate si de presa centrala.

  3. Apai domnu’ Vulc ca de obicei, aceleasi replici la fiecare interviu, zici ca-i robot! „Meci greu bla bla bla bla, avem sansa noastra, bla bla bla adversarii au echipa puternica, bla bla bla”…de data asta o sarit calu cu „optimismul” vorba lui „fan csu”