CSU Sibiu infirmă faptul că ar fi ajuns la un acord oficial cu Malden Jojic. Mircea Vulc spune că lui Schomers „nu i se va înoi contractul nici dacă ia campionatul”. CSU va testa un american cu cetăţenie română, originar din Mediaş.


Oficiali ai clubului de baschet CSU Sibiu, au ţinut joi să precizeze că gruparea universitară nu a semnat niciun act şi nu a ajuns la niciun acord cu antrenorul Mladen Jojic, prezent luna trecută la Sibiu. Mircea Vulc a anunţat că pentru CSU prima opţiune pentru un nou antrenor, este fostul jucător Benjamin Pelger. „Nici vorbă să fi bătut palma cu Jojic. Eu sunt foarte bun prieten cu el şi este pe lista de antrenori cu care negociem. Nu este singura soluţie pentru banca tehnică. Noi sperăm în continuare că va veni Benjamin Pelger la echipă. Deocamdată va trebui să-şi convingă soţia să vină la Sibiu. El este favoritul numărul unu” a explicat joi, Mircea Vulc. Acelaşi oficial a exclus varianta ca Peter Schomers să mai antreneze şi din sezonul viitor la Sibiu. „Lui Schomers nu i se va prelungi actualul contract. El pleacă şi dacă ia campionatul” a mărturisit Vulc.

Oferte pentru doi americani

CSU a anunţat că de sezonul viitor vor mai rămâne probabil doar doi americani la Sibiu. Vulc spune că a şi discutat cu doi dintre actualii componenţi ai lui CSU Sibiu şi aceştia şi-au manifestat intenţia de a continua la Sibiu „Sunt doi jucători care mie mi se par cei mai buni. Totul depinde şi de antrenorul care va veni” a explicat Vulc. Surse neoficiale spun că unul dintre cei doi ar fi cu siguranţă, Johnson.

Un medieşean vine la Sibiu, din America

Joi după amiază a sosit la Sibiu un jucător american cu cetăţenie română, care este din Mediaş. Acesta are mari şanse să joace la CSU în sezonul viitor. Este vorba de Michel Haiduc, fiul lui Dan Haiduc, care este fost jucător. El şi-a manifestat dorinţa să vină la CSU. Are 25 de ani şi locuieşte în Chicago. El a jucat până acum pe poziţiile 3 şi 4″ a declarat Mircea Vulc.

[kaltura-widget wid=”st038yatmo” width=”410″ height=”364″ addpermission=”0″ editpermission=”2″ /]

Ultima oră

Participă la discuție

5 Commentarii

  1. De acord, Johnson e ok, Brown si Harisson sunt ok si ei. Dar cine sunt primii marcatori ai echipei? De departe, Matthews. Urmat de Scott… Fara ei, echipa nu inscrie mai mult de 50 puncte pe meci. In plus, daca raman doar doi americani, pierdem din spectacol si nu se mai umple sala… asa ca sunt sceptic pentru sezonul urmator.

  2. Oricum fazaa asta cu “surse neoficiale” e doar un mod de a spune “parerea mea, a autorului, este ca” …sper s ramana Harrison si Brown, restu pa si pusi

  3. Gigele, te-ai gandit mult inainte sa postezi commentul respectiv? Ce e scris acolo e mai mult decat corect. Mai citeste o data… mai gandeste-te si dupa aceea mai posteaza ceva.