Cei peste 400  de sibieni care îşi petrec Paştele internaţi la  Spitalul Clinic Judeţean vor primi un meniu special în prima zi a sărbătorii.

Astfel, pacienţii care nu au afecţiuni care să necesite regim alimentar vor avea la micul dejun ceai, brânză topită, margarină şi un ou roşu. Prânzul va consta în ciorbă văcuţă, friptură de porc cu piure de cartofi şi salată şi nişte cozonac. Masa de seară va fi la fel de bogată cu ceai, margarină, cârnăciori şi brânză de vaci.

” Pentru pacienţii care sunt nevoiţi să-şi petreacă Sărbătorile Pascale în spital, am hotărât să pregătim şi în acest an un meniu special, din care nu vor lipsi preparatele tradiţionale, iar la Biserica din incinta spitalului se va oficia, ca în fiecare an, Slujba de Înviere. Cu oazia Sărbătorilor Pascale, doresc să transmit tuturor pacienţilor multă sănătate şi împliniri, iar lumina Învierii Domnului să aducă în sufletele sibienilor bucurie şi căldură”, a ţinut să spună Dr. Gabriel Budescu, Managerul Spitalului Clinic Judeţean de Urgenţă Sibiu.

Urgenţele sunt pe baricade

În perioada Sărbătorilor Pascale (19-20 aprilie), Unitatea Primiri Urgenţe a Spitalului funcţionează normal iar în secţiile clinice se asigură permanenţa în asistenţa medicală prin sistem de gardă, în timp ce în Policlinică nu s-au făcut programări pentru data de 20 aprilie.

Fără abuzuri dacă nu vreţi la spital

Medicii spitalului recomandă sibienilor, în aceste zile de sărbătoare, cumpătare în ceea ce priveste consumul de alimente şi alcool, mai ales în cazul persoanelor care au ţinut post şi care trebuie să revină treptat la alimentaţia normală.

Ultima oră

Comentariul meu