Tehnicianul universitarilor sibieni crede că echipa sa poate trece de Mobitelco Cluj, în primul tur din play-off. Schomers a studiat alături de jucători, evoluţiile clujenilor din ultimele trei partide, încadrul unei şedinţe video. Oradesibiu.ro transmite în direct în sistem live-text meciul de vineri din Sala Transilvania.

Baschetbaliştii de la CSU Sibiu s-au aşezat miercuri dimineaţă în faţa unui televizor adus la sală de antrenorul Peter Schomers, pentru a vedea un material video din meciurile Clujului cu Mediaşul, Rovinari şi Timişoara. Tehnicianul grupării sibiene crede că CSU poate trece de echipa care anul trecut a eliminat Sibiul în play-off. „Am făcut un studiu video şi am observat cu toţii că cei de la Cluj au momente foarte slabe în jocul prestat de care noi trebuie să profităm. Am văzut ce slăbiciuni au şi unde trebuie să insistăm în joc” a spus tehnicianul universitarilor. Schomers ştie care este cheia succesului echipei sale în confruntările cu Clujul şi crede că este în avantajul lui CSU, faptul că se joacă în primul tur în sistemul cel mai bun din trei partide. „Trebuie să ne fructificăm avantajul faptului că jucăm mai multe meciuri pe teren propriu. Dacă vom avea o pregătire bună în aceste zile şi ne vom mobiliza exemplar, iar jucătorii se vor concentra aşa cum trebuie, atunci cred că vom bate Clujul” a mărturisit antrenorul lui CSU, care are la dispoziţie întreg lotul pentru confruntarea de vineri după amiază de la ora 19.00, din Sala Transilvania.

Mai sunt bilete

Clubul CSU Sibiu a vândut până acum peste 200 de bilete pentru confruntarea de vineri după amiază. Biletele pentru aceasta partida s-au pus deja în vânzare, la sediul clubului de pe strada Rennes, numărul 2, în curte la Catina Studenţească, de luni pâna vineri, între orele 9.00 – 15.00. Preţul acestora este de 10 lei în sectorul VIP şi 7 lei în restul sălii.

Ultima oră

Participă la discuție

2 Commentarii

  1. da ma da gandeste-te ca vreo 500-600 daca nu si mai multe locuri sunt pe abonamente sau invitatii.sala n-are nici 2000 de locuri.or mai fii bilete.oricum data meciului mi se pare anormala mai ales ca poimaine e vinerea mare

  2. haha ce e cu subtitlul ala ? mai sunt bilete. pai daca s-au vandut doar 200 cum sa nu mai fie bilete mai prietene? sunteti departe rau….