FOTO: www.danpuric.ro

Banca Comercială Carpatica îşi asociază din acest an numele cu o personalitate artistică. Actorul an Puric este imaginea Carpatica în 2009.
Carpatica va susţine astfel a proiectele culturale ale lui Dan Puric şi va folosi acest canal de comunicare pentru a transmite, mesajele sale clienţilor săi existenţi şi potenţiali.
‘Ne aflăm într-o criză generalizată a materialităţii pe întregul glob pământesc care se suprapune pe o profundă şi lungă criză spirituală a umanităţii. Pentru că Banca Comercială Carpatica va pleda întotdeauna pentru promovarea şi susţinerea forţei şi inteligenţei valorilor autentice româneşti, am dorit să colaborăm cu Dan Puric pe care îl apreciem pentru că a devenit un reper pentru mulţi dintre români (…) Alături de Dan Puric dorim să împărtăşim oamenilor bucuria aniversării celor zece ani de activitate pe care banca i-a parcurs’, a declarat marţi, Nicolaie Hoanţă, directorul general al BCC.

Dan Puric este actor, scenarist, regizor şi dansator de step. A absolvit Institutul de Artă Teatrală şi Cinematografică în 1985, la clasa profesorului Dem Rădulescu făcându-se repede remarcat prin calităţile de mim şi realizând o serie de spectacole prin îmbinarea elementelor de pantomimă, dans şi mişcare scenică.
Preşedinte-fondator al Asociaţiei ‘Compania de Teatru Passe-Partout DP’, acesta a reuşit să adune în jurul său mai mulţi actori talentaţi cu care colindă lumea cu spectacolele realizate chiar de el. Trupa ‘Passe-Partout’ a participat la
festivaluri renumite din Germania, Elveţia, Franţa, Grecia, Slovacia, Croaţia, Bosnia, Ungaria obţinând succese răsunătoare cu piesele ‘Costumele’, ‘Made in România’, ‘Hic sunt leones’, ‘Visul’, ‘Don Quijote’. Dan Puric a fost distins cu
numeroase premii în ţară şi în străinătate, printre acestea numărându-se Premiul Golden Arena la Festivalul Internaţional de Film de la Pola – Iugoslavia, pentru rolul principal din ‘Broken Youth’, Premiul Special la Al II-lea Festival al
Pantomimiei de la St.Croix – Elvetia, Marele Premiu UNESCO pentru Dezvoltare Culturală, Marele Premiu la Festivalul One Man Show de la Chişinău, Premiul UNITER pentru Teatru Non-verbal, iar, în anul 2000, a fost decorat cu Ordinul Naţional Steaua României în grad de Cavaler – pentru servicii excepţionale în cultură.

Ultima oră

Participă la discuție

4 Commentarii

  1. Rusine.
    Va reprezinta cel mai mare ipocrit al vremurilor noastre.
    Un mason mizer supus unui stapan mizer.

  2. felicitari Carpatica, Dan Puric este cel mai mare artist al romaniei.
    sper sa fie cu noroc