Tuşierul sibian neagă orice implicare în cel mai mare scandal avut loc vreodată în fotbalul românesc

Valul de descinderi cu mandate de precheziţie şi arestări de la sediul Federaţiei Române de Fotbal şi la sediul clubului Fc Argeş, a adus pe buzele anchetatorilor şi numele unui arbitru sibian.

Se pare că tuşierul Marcel Savaniu se află pe lista cu persoane la care Penescu ar fi dat o mită. Mai exact patronul clubului FC Argeş, este acuzat de procurorii DNA că le-ar fi dat arbitrilor Aurelian Bogaciu, Marcel Savaniu şi Tiberiu Lajos, 54.000 de euro şi 290.000 de lei, potrivit avocatului său. Sibianul Savaniu se arată consternat de acuzele care i se aduc.”Niciodată nu am stat de vorbă cu Cornel Penescu. Sunt stupefiat, sunt bulversat, nu îmi explic cum am ajuns pe această listă. Pînă acum nu am fost contactat de nimeni de la DNA. Eu am condus un singur meci al echipei FC Argeş, cu Oţelul Galaţi, da am înţeles că acel meci nu este luat în discuţie. În mod oficial nu mi-a spus nimeni că aş fi anchetat” a declarat acesta.

Citiţi tot firul evenimentelor de azi, pe adevărul.ro.

Ultima oră

Participă la discuție

1 Commentariu

  1. hell no… de i-ar lua pe toti
    …. de la sandau la dragomir …. ci JIJI au facut cum au putut… sau pe sandu si dragomir numai cand mor ii mai da cineva jos de unde sunt>?