Agentul Ciprian Turcu îşi caută dreptatea la OTV

Comisarul Alin Pahonţu, şeful Serviciului Poliţiei Rutiere Sibiu, este acuzat de mai mulţi agenţi din subordine că a instaurat o stare de teroare în cadrul serviciului. Doi dintre aceştia au ajuns duminică seara la OTV şi şi-au spus oful în direct.

Serviciul Poliţiei Rutiere din cadrul Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Sibiu este în aceste zile subiectul unui imens scandal. Mai mulţi agenţi ai Biroului Poliţie Rutieră al Municipiului Sibiu s-au ridicat împotriva şefului lor, comisarul Alin Pahonţu. Toate nemulţumirile agenţilor au ca punct comun tensiunea din cadrul Serviciului Poliţiei Rutiere.

Agenţii îl acuză pe Pahonţu că îi jigneşte în şedinţe, că îi trimite în teren în timpul liber să dea amenzi, dacă nu şi-au făcut planul şi îi ameninţă cu mutarea disciplinară.
Mai multe amănunte despre scandalul din Poliţia Rutieră Sibiu pe www.adevărul.ro.

Ultima oră

Participă la discuție

7 Commentarii

  1. lasa-ne si du-te de unde ai venit d-le pahontu alin
    ne ameninti in continuare
    oare nu ti-e rusine?

  2. -detest 85% din presa sibiana
    -sunteti niste lasi si supusi sefilor de institutii,de aia aici nu se poate libertatea presei
    -jos cenzura si Griveismul
    -respect unele ziare bucurestene si posturi ca OTV care spun adevarul indiferent de persoana vizata
    -respect JeaninaVlad,jurnalista cu coloana vertebrala de la Adevarul

  3. Sibianul „de bun simt ” se uita la Antena 1 Sibiu care ridica in slavi politistii corupti. Apropo, stie cineva cum a ajuns actualul director de la Antena pe post dupa ce a fost usuit din Politie?

  4. Din ciclul „Cum e Turcu’ …sii pistolul” sau „Turcu’ plateste!” facand parte din programul national de defaimare a politiei, a venit si randul Sibiului. Cum la Sibiu nu sunt probleme de senzatie gen Pitesti si carnete pe spaga, s-au gandit unii ca trebuie facut putin senzational din nimic si cum poate fii transformat un eveniment minor intr-o stire de senzatie, mai bine decat la OTV…noroc ca Sibianul de bun simt nu se uita la „KKat-uri cu pretentii de televiziune”….sau ma insel???