Suporterii Mediaşului vor plăti de cinci ori mai mult pe bilete pentru meciul cu Steaua.

Oficialii Gazului au mărit cu 500 la sută preţul biletelor de intrare pentru partida de vinerea viitoare cu Steaua Bucureşti.

După ce la meciul cu Dinamo fanii medieşeni au trebuit să plătească un preţ de trei ori mai mare decât în mod normal, pe biletul de intrare pe stadionul Municipal, chiar înainte de Paşte, oficialii echipei au pregătit o surpriză neplăcută fanilor. Clubul Gaz Metan Mediaş a dat publicităţii printr-un comunicat de presă preţurile biletelor pentru partida de vinerea viitoare cu Steaua Bucureşti. Acestea costă între 30 şi 50 de lei şi vor fi puse în vânzare la începutul săptămânii viitoare. „Biletele pentru partida Gaz Metan Mediaş – Steaua Bucureşti, programată vineri, 17 aprilie, se pun în vânzare la casieriile Stadionului Gaz Metan luni, 13 aprilie de la ora 13.00 şi marţi, 14 aprilie de la ora 13.00. Preţul biletelor este de 50 lei la Tribuna A şi B, respectiv 30 lei la peluză” se arată în comunicatul clubului medieşean.

Ultima oră

Participă la discuție

1 Commentariu

  1. plateste dreq 50 lei… mai bine ma uit la tv. daca castigam cu argesul eram ca si salvati ca pe steaua ii batem si pe otopeni insa nu stim daca ne iasa punctele destule