Oficiul pentru Protecţia Consumatorului a luat la purecat comercianţii din Hala Agroalimentară din Piaţa Cibin. Este primul control de la instalarea pe funcţie a noului director OPC, Ioan Axente.

Vineri dimineaţă, la ora 10.00 noul director al OPC-ului şi o adevărată armată de inspectori din cadrul acestui serviciu au luat la purecat toţi comercianţii din hala de la Piaţa Cibin. Pentru că se apropie sărbătoarea pascală, cei de la OPC au vizat în special produsele care se vând cel mai bine în această perioadă. „Avem în vizor comercianţii care au la vânzare carne de miel, ouă şi chiar şi produse lactate” a explicat Ioan Axente, instalat joi în funcţia de director al OPC Sibiu.

[nggallery id=105]

Controlul nu a fost deloc unul fructuos pentru inspectori, aceştia găsind un singur comerciant fără acte, asupra sa, şi câteva boxe la care nu aveau preţurile afişate. Toţi cei găsiţi în neregulă vor primii cel mai probabil avertismente. În Piaţa Cibin, kilogramul de carne de miel se comercializează cu 15 lei per kilogram.

[kaltura-widget wid=”jqklaclnlw” width=”410″ height=”364″ addpermission=”0″ editpermission=”2″ /]

Ultima oră

Comentariul meu