Sibienii vor juca vineri în loc de joi, prima partidă din play-off, contra celor de la Mobitelco Cluj Napoca. Kabengele s-a supărat pe Schomers la antrenamentul de ieri.

CSU Atlassib a anunţat pe pagina oficială de internet că nu va juca pe 16 aprilie primul meci din play-off-ul diviziei A la baschet masculin ci o zi mai târziu, de la ora 19.00. Meciul, considerat capul de afiş al acestei prime runde va fi transmis în direct de postul de televiziune Telesport. Biletele pentru aceasta partida s-au pus deja în vânzare, la sediul clubului de pe strada Rennes, numărul 2, în curte la Catina Studenţească, de luni pâna vineri, între orele 9.00 – 15.00. Deşi s-a intrat într-o fază superioara a competiţiei, preţul biletelor a rămas neschimbat, 7 lei intrarea generală şi 10 lei în sectorul VIP. „Cei de la Telesport au solicitat această schimbare şi ne-am conformat” a explicat directorul executiv Mircea Vulc.

Probleme la antrenamente

Altfel atmosfera în lotul lui CSU a fost detensionată parţial, după ce conducerea clubului, reprezentată de Mircea Vulc, antrenorul Peter Schomers şi jucătorii au avut o întâlnire joi. Totuşi antrenamentul zilei de ieri nu a fost lipsit de incidente. Mai mulţi jucători s-au plâns de faptul că antrenorul Schomers a supra aglomerat antrenamentul. „Kabengele s-a supărat şi a plecat din sală. În privinţa problemelor legate de bani, toţi jucătorii sunt acum cu plăţile la zi” a explicat Mircea Vulc.

Ultima oră

Participă la discuție

2 Commentarii

  1. fan CSU. da tu cine esti bre de te ataci pe seama omului asta? esti observatorul dreptatii si nu stim noi? f bine ca s-au semnalat problemele de la echipa. daca esti chiar asa un fan de calitate, atunci ia spune mataluta de ce nu ar fi trebuit semnalate problemele? de bine de rau popescu asta ne mai tine la curent cu ce mai e pe la echipa. ca nu scrie el bine cateodata, sau ca uneori mai si greseste, asta e. Ai vazut tu ziaristul perfect? Popescu e printre putinii care ne mai tin la curent cu stiri legate de CSU.. hai sa i taiem gatuuuuuuuuuuuul.. ca e un nesimtit ca face asta… 🙂 mai bine sa ne intrebam ce naiba se intampla la echipa asta.. de ce draqu jucatorii, Vulc, Schomers nu fac pace odata si sa se concentreze asupra play-off-ului, ca vine un meci super greu cu Clujul… Hallooooo. Boyyysssssss. Treziti-va!

  2. ma, mare ziarist in afara sa scri la comanda mai sti altceva?
    ma daca vin la tine la lucru toate s bune si frumoase? trebe sa gasesti si tu ceva sa se numeasca stire si sa ti iei bani de pita….HHHHHHHHHHHHHHHHHUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO!!!!!!!!!!