Un accident spectaculos, dar din fericire fără victime,  s-a petrecut vineri dimineaţă în jurul orei 10.30 la intersecţia străzilor Călţun şi Negoiu.

Vina pentru producerea accidentului aparţine unei şoferiţe, aflată la volanul unul Logan. Femeia circula pe strada Negoiu spre  Vasile Aaron şi nu a oprit la stop, în intersecţia cu strada Călţun. Un tânăr care locuia la două străzi mai încolo tocmai plecase de acasă  la volanul unui Fiat Stilo. Loganul i-a apărut în faţă şi nu a mai avut prea mult timp să frâneze. A intrat în plin în acesta şi după ce s-au răsucit de câteva ori şi au rupt un gard, cele două maşini s-au făcut praf.

Femeia aflată la volanul Loganului avea de făcut un comision în zonă după care trebuia să ajungă în Service la Emilian pentru o revizie. Nu a mai apucat şi e greu de crezut că Loganul va mai putea fi reparat.

[nggallery id=107]

Măsurători cu meşteri la locul accidentului

Cei doi poliţişti de la Rutier sosiţi la locul accidentului pentru cercetări au primit ajutorul a doui tineri care lucrau la o casă din zonă. Cum aceştia erau dotaţi cu o ruletă, poliţiştii i-au îndrumat pe meşteri cum să facă măsurătorile de care au nevoie la dosar.

[kaltura-widget wid=”64zokdqsew” width=”410″ height=”364″ addpermission=”0″ editpermission=”2″ /]

Ultima oră

Participă la discuție

4 Commentarii

  1. Multumesc de incurajari….sper sa fie bine pana la urma si aici vb de despagubirea materiala pt masina….Am auzit ca intre 1 si 4 luni dureaza solutionarea unui dosar de despagubire…

  2. ce articol idiot citez “e greu de crezut k loganul va mai putea fi reparat.”..si acum imi pun intrebarea oare de logan ne intereseaza pe noi sau de indiferenta si neglijenta unei soferite si atunci cum ramane cu fiatul si pagubele suferite in urma accidentului? Cristi suntem alaturi de tine!!!
    Ah si sa nu uit: femeie la volan=baba si sportul !!!!(stati draq acasa k sunteti varza la condus:>>>>>>p.s.nu am intalnit vreo femeie kre sa conduca bine!

  3. Sa vedem cum vor evolua lucrurile la solutionarea acestui caz. Nici Fiatul nu va mai putea fi reparat asta e cert…. cine ar vrea sa aiba o masina facuta din 2 bucati de caroserie? Astept sa vad ce commenturi se vor mai posta in urmatoarele zile.