Tot lotul celor de la Gaz Metan Mediaş a participat joi după amiază la o acţiune de ecologizare organizată de municipalitate în zona de la ieşirea din oraş spre Târgu Mureş. Mediaşul joacă sâmbătă la Tg. Jiu, meciul Pandurii – Gaz Metan fiind în direct în sistem live-text pe www.oradesibiu.ro.


Apelul făcut de municipalitatea medieşeană către gruparea de fotbal fanion a judeţului Sibiu a fost îmbrăţişat cu braţele deschise de gaziştii lui Cristi Pustai.Jucătorii echipei de fotbal au acceptat provocarea de a se alătura celorlalţi sportivi din Mediaş la campania „Campania curăţenia de primăvară”, în speranţa că mediul înconjurător va deveni unul mai curat. „Noi am participat la această campanie pentru a demonstra că este de datoria fiecăruia să contribuie la curăţenia oraşului şi totodată la menţinerea ei. Pentru ca acest lucru să fie îndeplinit, hârtiile nu mai trebuiesc aruncate pe lângă coşurile de gunoi, la fel şi PET-urile şi alte deşeuri care, aruncate pe jos înrăutăţesc starea mediului”, a mărturisit atacantul Ciprian Prodan. Şi antrenorul Cristi Pustai a pus mâna alături de jucătorii săi la ecologizarea oraşului. „Am participat şi în speranţa ca ceilalţi cetăţeni să ne urmeze exemplul. E mai uşor să fi cetăţean, decât pe terenul de fotbal” a mărturisit antrenorul Cristi Pustai.Portarul Andrei Vâtcă spune că medieşenii ar trebui să fie mai atenţi pe unde aruncă gunoiul şi s-a arătat încântat că poate da un exemplu tuturor. „E un lucru minunat şi cred că toată lumea ar trebui să fie mai atentă şi să nu mai arunce gunoaiele la întâmplare. Trebuie să ne învăţăm să aruncăm gunoiul în locurile special amenajate pentru aşa ceva” a spus portarul Andrei Vâtcă.

[nggallery id=104]

În perioada 16.03.2009 – 11.04.2009 în municipiul Mediaş se desfăşoară campania „Curăţenia de primăvară” iniţiată de Primăria Mediaş, în colaborare cu S.C. ECO-SAL S.A., S.C. Apa Târnavei Mari S.A. şi S.C. Gospodăria Comunală S.A.

ASCULTĂ MAI JOS DECLARAŢII

fotbalist-2-gaz-metan

fotbalist-3-gaz-metan

primarul-mediasului-daniel-thellmann

fotbalist-1-gaz-metan

Ultima oră

Comentariul meu