Pustai îşi va împinge de la spate echipa pentru un succes cu Argeşul.

Antrenorul Mediaşului mizează pe trei puncte în meciul NETELEVIZAT de miercuri, cu FC Argeş. Partida care începe la ora 17.00 este în direct în sistem live-text pe www.oradesibiu.ro.

Întorşi după un meci pe care l-au pierdut pe final, la Braşov, medieşenii spun că nu au timp să plângă prea mult de pe urma înfrângerii din etapa trecută. Antrenorul Cristi Pustai spune că vrea ca în partida cu FC Argeş, de miercuri după amiază, jucătorii săi să se bucure la final pentru o victorie în faţa grupării în faţa căreia în tur a pierdut cu 0-2. Pustai vrea ca Mediaşul să ajungă cel puţin pe locul 15 după terminarea etapei intermediare. „Avem un meci important. FC Argeş este o echipă bună, care a avut o evoluţie bună în campionat şi pentru noi cele trei puncte sunt extrem de importante. Sper să învingem şi să ajungem pe cel puţin locul 15 după această etapă. Cred că peste Farul putem trece, mai ales că au meciuri foarte grele în următoarele etape” a explicat Cristi Pustai.

Fiecare meci, o finală

Tehnicianul Mediaşului a spus marţi că s-a înţeles greşit că ar fi spus că Mediaşul nu mai are şanse să scape de retrogradare. „Am zis că sunt şanse mai puţine pentru că am pierdut un meci, iar noi fiecare meci trebuie să îl tratăm ca o finală şi să obţinem maximul posibil din el” a mai declarat acesta. Mediaşul nu poate conta la meciul cu Argeşul pe Dudiţă, suspendat o etapă şi pe Buzean două etape, iar Rafael este în continuare accidentat.

Ultima oră

Comentariul meu